![]() |
SWAT 4
Siemacie. Jak kazdy dobry obywatel naszego pieknego kraju uzylem wyszukiwarki google, wp i onet. Niestety nie znalazlem w nich zbyt interesujacego co by mnie zadowalalo. Mianowicie chodzi mi o cos takiego ze gram sobie w swat 4 full, 1 misja... wszystkich ladnie pojechalem, 0 strat w druzynie.. jednak wciaz mam misje niezakonczona poniewaz trzeba wyprowadzic cywilow i tego gostka "bandziora" , z tego co zrozumialem... i teraz pytanie.. jak to zrobic... ponad 3 h walczylem z klawiszologia, myszka zeby te "ludziki" mi sie ruszyly.. jednak bez rezultatu.. i wciaz nie wiem co mam z tym zrobic... moze ktos z Was wie ? jesli tak to prosze o odpowiedzi :)
pozdrawiam :) |
jak pamietam z 3 to tam sa odpowiednie komendy chyba cos zwiazane z klawiszami F1 F2 itp. i tam koles mowi za mna i cywile ida...
|
nie : juz sobie poradzilem.. poprsotu zakladasz kajdanki cywilom :P ale dzieki :D
|
A może wie ktoś co zrobić w drugiej misji, bo zabiłem tego kolesia, znalazłem jakąś związana kobiete i jeszcze jedną idalejnieweim co robić...?
|
Cytat:
Generalnie wszystkich cywili masz zakuc i zameldowac do centrali, aresztować lub w ostateczności zabić terrorystów (zarówno zabitych jak i aresztowanych zgłaszaasz do centrali), misusz tez pozbierac broń jaka zostawili. A już wiem- to w piwnicy :) Mamuske musisz aresztować i zgłosić. |
Cytat:
hmm, mamuśke powiadasz, dla niej zabrakło mi chyba kajdanek... :| |
Cytat:
|
Ale po co zakuwać cywilów w kajdanki ??? Wg mnie zakuwa się "złych" a nie "dobrych"
Grałem w 3 ale nie pamiętam bo to było parę lat temu. |
@downloads - babcię było trzeba poczęstować gazem, a później bez oporów przyjmowała kajdanki :)
@Air - teraz niestety trzeba zakuwać i dobrych i odmeldowywać centrali, że są gotowi do transportu.... |
Cytat:
Tak na marginesie nastaw sie na problemy- w nastepnych misjach jest naprawde problematycznie, szczególnie jeżeli chcesz jak najwiecej przeciwników aresztować. |
Cytat:
Jak jest w "czwórce" to niewiem bo nie grałem jeszcze. |
Jest jeszcze jedna w piwnicy za ukrytymi drzwiami - pewnie jej nie znalazles
gaz lub sprej ******owy jest dla lam :) najlepszy jest paralizator edit . te gwiazdki - p.i.e.p.r.z. |
Tą ukrytą znalazłem, tylko babcia się nie chciała dać zakuć, to ją gazem poczęstowałem
PS Ale teraz się męcze w klubie nocnym już chyba z siedem razy mi się nie udało :( |
Na treningu gosiu mówi ze należy skuć cywiala bo może sie okazać że to cichociemny ;) terrorysta.
Cywila można zmusić również do posłuszeńtwa strzałem w nogę ;) ewentualnie w głowę ale wtedy nie da sie zakończyć misji ;). Pozdrawiam |
a czy jest jakis sposób zeby przyspiesyzc gre??
w niektorych miejscach mis trasznie klatkuje, np czasami jak np ide po schodach... a czasami jak ejst akcja to mi niezaklatkuje... |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:43. |