![]() |
Słuchawki z wibracją
Kupiłem słuchawki silvercrest w lidlu :) ,fajnie działaja ale wibracja musi byc zasiana bateriami lub kabelkim z usb ,na bateriach działa normalnie ale szybko siadają ,a na usb nie działa nie ma zasilania(wszystko inne działa na usb)
Nie wiem co można zrobić żeby było zasilanie .Może jakies podpowiedzi ?Dzieki!!! ??? |
podłączyć zasilacz.
a najlepiej 230 do uszu (przekażnik od wibracji będzię włączał) :) :) :) :D :D :D ;) ;) ;) |
Cytat:
2. Idz tam gdzie to kupiles i powiedz ze jest tak i taka sprawa i niech oni sie matwia :D |
Ale ja nie chce świecic :) może jakaś inna podpowić :)
|
1. Przeczytaj w instrukcji moze tam cos bedzie
2. Idz tam gdzie to kupiles i powiedz ze jest tak i taka sprawa i niech oni sie matwia Instrukcji nie ma była tylko kartka długość kablai takie tam ,kupione w lidlu to oni chyba sie na tym nie znaja a kosztowały tylko 15 euro. |
Mozesz tez kupic sobie ladowarke i akumlatorki :D bedziesz mogl je sobie doladowac i starcza na dluzej.
|
że tak się hmm... zapytam...
po co ci w słuchawkach wibracja :> |
A jakiego masz Winshit'a? :)
|
Słuchawki są z basem wibracyjnym fajny efekt (bez skojarzeń :) )
|
Ilość załączników: 1
SILVERCREST Bass Vibration Headset
|
Cytat:
Aż specjalnie rozpakowałem żeby sprawdzić. Moje działają. Masz 3 wyjścia: używać ich bez wibracji, zrobić sobie drugi taki pier*olnik z usb bo ten twój jest popsuty (pewnie przewód przerwany) oddać słuchawki i odebrać kasę bo sluchawek na pewno drugich nie dostaniesz bo nie ma. BTW. W jakim kraju kupiłeś ? |
To jaki ten windows...?? BO '98 może sam wyłanczac USB i dlatego Ci nei wibruje, a jeżeli XP to zobacz czy masz odznaczoną opcje
http://img165.echo.cx/img165/6696/asd0hc.jpg |
@gallus, a czy nie jest tak że jak coś podłączy do usb to komp sam włączy zasilanie?
|
Kupiłem je w hiszpani ,windowsa mam xp ale jak podłącze _jojstik_ to włacza automatycznie , akupiłem 2 tygodnie temu juz nie moge oddac :'(
|
Jak to nie możesz?
Paragon masz? A zresztą może nie musisz mieć-to w końcu normalny kraj i mogą przyjąć. AFAIK te słuchawki były tylko w Lidlu. Moje w Irlandii też kosztowały 15 a paragon na wszelki wypadek mam :> |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:07. |