![]() |
Cytat:
|
Slyszalem o tych pionkach, ale same negatywy. Obawiam sie, ze macie racje. Coz, pozycze chyba te 50zl i kupie Benq'a 1620. Dzieki za porady.
|
Jeżeli chcesz coś taniego, to na allegro sprzedają jakieś stare pionki po 150, ale nie wiem co to jest.
|
Na spawarke musisz miec teraz jakies ~200-220zl. W tej cenie sa neci, lg, litki i inne,
|
Cytat:
|
warto dozbierac troche kasy i kupic neca lub pioneera
|
Nec 3520a
|
przeczytaj ten watek
http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=44017 kilka linijek nizej Twojego wystarczylo rzucic okiem nawet tyle Ci sie nie chcialo? wcale nie jest z roku 2003 a warto przejrzec |
Polecam ci Benq 1620 OEM.We Wrocławiu można kupić za ok200zł. nową w sklepie.Lub na allegro.Jeśli nie zależy ci też żeby ją mieć od razu to proponuje poczekać właśnie wychodzi model 1630 więc 1620 potanieje.Oczywiście nie wiadomo czy to będzie za tydz czy za mies. ;)
Jeśli chcesz się dowiedziec więcej o BenQ 1620 zapraszam TUTAJ |
Tania nagrywarka
Witam. Wyczuwam tutaj profesjonalizm w kwestii napedow komputerowych, wiec o rade sie nie boje. Chodzi mi mianowicie o jakas tania, aczkolwiek stosunkowo dobra nagrywarke. Co rozumiem pod pojeciem 'stosunkowo dobra'? Przede wszystkim niska stopa bledow. Predkosc nie odgrywa priorytetowej roli - mam czas ;) Tylko prosze, nie piszczie o opcji 'szukaj' bo kazdy z nas wie, ze ceny drastycznie ulegly zmiany i nijak pomoze mi post z roku np. 2003. A jesli mowa o cenie, to mam do dyspozycji niewiele, bo tylko circa 170zl. Z gory dziekuje za odpowiedz.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:18. |