![]() |
Zabezpieczenia
Jaki jest najlepszy zestaw do zabezpieczenia sie przed syfem z internetu?? NIe chodzi mi o programy tylko rodzaje np antivirus , firewall itd. A wracajac ktory bedzie najlepszy antywirus
tzn ktory dziala dobrza , aktualizuje sie , nie muli kompa i jest darmowy (albo przynajmniej rejstracja). |
Cytat:
A jeśli chodzi o antywira, to ja nadal polecam avasta. Wersja home wymaga klucza, który otrzymujemy na maila podczas darmowej rejestracji... Kompa nie muli, aktualizacje są co 2 dni, czasem codziennie ;) Pozdrawiam ;) |
Na syf z internetu dobry jest jeszcze MicrosoftAntiSpyware a z antywirusów AVG, z firewalli to polecam Kerio.
|
na syf jest format c: :>
|
na syf jest linux :)
pozdro ;) |
Na syf Spyboot i Ad-Aware, antyvir NOD 32 a firewall to Outpost (miałem kiedyś Kerio ale nie radził sobie i wieszał sie przy ściąganiu p2p).
|
@smolik moze jakas wersje miales nieteges.., moj kerio na windzie sprawuje sie znakomicie! :)
pozdro ;) |
Cytat:
Zresztą gdzies juz u kogoś chyba nawet na tym forum się spotkałem z takim samym problemem podczas używania eMula. Zmieniłem na Outpost i jestem bardzo zadowolony. |
Antywirus: NOD32 długo długo nic... ;) i Symantec Antivirus.
Firewall: Outpost Firewall Pro na syfy inne: Ad-Aware. mając taki zestaw już od półtora roku mam czysty komputer 8 ) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:16. |