![]() |
no i temat WTD.....
Szkoda, bo się działo.... |
Z tym odkurzaczem to był żart :haha: składając komputer wydałem na niego rok temu 6,5 tys. więc nie będę podniecał się nad nagrywarka za 100zł.Jak padnie kupię inną ;) Stary komputer ma 3lata nagrywarkę LG która nadal działa i może ze 2 razy czyściłem ją płyta czyszczącą-nie przemawia do mnie twierdzenie że to do tego się nie nadaje-skoro ktoś do tego to wymyślił,opatentował itd.Nagrywam może raz coś w miesiącu a może i rzadziej , więc nie przemawiają do mnie jakieś tam testy, i kto co ma i co poleca-oczywiście sugerując się wypowiedziami tu na forum dokupiłem Pionieera 216D i nagrywarka jak karzda inna-nagrywa i odtwarza.:D
|
poki mialem blaszaki to czyszczenie robilem im sam - odkurzacz i pedzelek, wszystkie wentyatory sprawdzane i w razie czego oliwione, radiatory dokladnie jechane pedzlem - i tak calosc zabierala mi mniej niz pol godziny i robilem to co mniej wiecej pol roku
ale nijak ma sie to do czyszczenia soczewki w napedzie, ktora po prostu zachodzi tluszczem i innymi syfami - dmuchanie nie pomoze (chyba, ze akurat miales problem w zwiazku z paprochem ktory tam osiadl) wiec rozbieranie urzadzenia i czyszczenie fizyczne nieuniknione co jakis czas (co pare lat? o ile jakis dzisiejszy naped tyle pozyje :haha: ) |
Tak właśnie robią fachowcy od komputerów-wiem bo widziałem jak zaniosłem kompa na przegląd obowiązkowy-kazali przyjść za godzinę,ale jak przyszedłem to zaistniał problem-nic nie zrobili bo mam obudowę Chieftec zamykaną na kluczyk(myślałem że to taki bajer) nie mogli otworzyć,musiałem przynieść klucz :haha: Nic nie robili bo nie było co tylko potraktowali mi kompa sprężarką i odkurzaczem+zero dokładności ,sam bym to lepiej zrobił pędzelkiem i odkurzaczem-mam jeszcze 2przeglądy-nie wiem chyba już tam kompa nie zaniosę :nie: Bydlaki mój sprzęt sprężarką jak byle blaszaka:'(
|
Cytat:
|
i teraz nie wiem, czy on zartuje czy jednak nie :hmm:
|
:spoko:Poradziłem sobie-dmuchnąłem sprężonym powietrzem i wsadziłem rurę od odkurzacza(zmodyfikowaną przez wyklepanie młotkiem):spoko:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
cyclon? temat o smazonych tych tam to nie tu Reetou :hmm:
|
Rozebrałem swoje napędy i nie wiem nadal gdzie są te bateryjki, ale jak znajdę, to chcę wiedzieć, czy je się pali, wącha, czy łyka.?
|
Kol. pixel+ się pomylił zapewne w swojej wypowiedzi expertskiej, bo bateryjek się nie ładuje - tylko akumulatory. A jeśli małej mocy, to coś takiego powinno starczyć...
http://www.infosamochody.pl/images/akumulator.jpg |
Kurde.
Może w moich starych nagrywarkach wystarczy zmienić bateryjkę? :idea: Bo jak im odciąłem prąd, to laser coś nie bardzo chce rozpoznawać płyty :hmm: @pixelplus jakie konkretnie bateryjki małej mocy byłyby najodpowiedniejsze? |
Po przeczytaniu tych mądrości doszedłem do wniosku, że jestem w innym wymiarze:taktak:
Lalalalalala, fajnie jest :rotfl: |
where is Vizzard?? ja się domagam odzewu Vizzarda , no domagam sie i już :buu:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:24. |