![]() |
Hmm... rzeczywiście wypala tylko na DVD+R z tą uwagą że to chyba jednak nie Sony tylko LG
http://www.cdr.cz/dvd_rekordery/lge/gca_4040n.html która produkowana jest tylko do laptoków Della Ps. Prędkości nie za duże - ale w zupełności wystarczą i dobrze że LG a nie jakiś śmieć |
Cytat:
tak więc musisz takie właśnie płyty kupić np.Verbatim DVD+R |
lukovic jak sam napisałeś kupiłeś Esperanzę DVD-R, a masz kupić DVD+R . That's all...i pozbądź się Esperanz...kup Verbatim , TDK lub Platinum.
|
Zgadza sie nagrywa tylko +R ale mi to dalej nic nie mowi - czyli na jakich nosnikach moge coś nagrac ??????
Dale nie wiem co jest grane - oto screen Screen |
Jeżeli jest to któryś z początkowych modeli Sony, to możliwe, że nagrywa tylko na DVD+R. W takim przypadku nie nagrasz na DVD-R. Napisz, co to za model nagrywarki.
|
Dziwny problem
Witam
DZis dowiedziałęm sie w serwisie ze mam nagrywarke dvd w laptopie a nie jak mysałem ze cd - wiec zaraz jak wróciłem kupiiłem płytkę DVD-R Esperanza.. no włąsnie. Tu jest problem gdy cos nagrac na Nero 6 to ciągle przy próbie nagrywania jakiegokolwiek pliku wyskakuje mi okienko abym zmienił dysk i tacka mi sie wysów. Aha podobno ten napęd to Sony i nagrywa tylko +. Tyle udało mi sie dowiedziec. Oczywiście płytki CD spokojnie nagrywa - czy ktos wiec co jest grane ??? Za wszelką pomoc z góry wielkie dzieki |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:38. |