![]() |
SecuROM 5.03.13.0002
Witam, mam taki problem kupiłem wczoraj driver'a 1 (extra klasyka) a ze z natury jestem kolekcjonerem niechce zaszybko płyty uszkodzić sądziłem ze alcohol 1.9.2 da sobie z tym rade ale niestety sie przeliczyłem czy ktoś z was zna jakiś sposób na te utrapienie (bo chciałem sobie zrobić obraz płyty na dysku)?? ps. mam problemy z językami to prosił bym o wyrozumiałość.
|
Alcohol jak najbardziej daje sobie z tym radę i to nie on jest problemem ;)
Jeżeli chcesz grać z napędu wirtualnego musisz zmienic dwa wpisy w rejestrze, żeby zabezpieczenie nie wykrywało, że grasz z wirtuala. Trzeba odebrać adminom prawa odczytu do : HKEY_LOCAL_MACHINE\HARDWARE\Devicemap\SCSI\[tu właściwy port] i HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\MountedDevices Pozdrawiam |
dobrze ze mam xpeka a jak wygląda sprawa pod 98/me?? bo podejrzewam ze nic nieda się zrobić.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
masz kilka portów- jak klikasz na któryś np (SCSI Port 1) to w głównym oknie pojawia ci sie nazwa sterownika np "d347" dla Daemon Tools i powiedzmy, że z niego bedziesz korzystać. Teraz klikasz na port (SCSI Port 1) prawym klawiszem i wybieraz "uprawnienia" i przy adminach zaznaczasz "odmów" w linni "odczyt" i zrobione. |
San Andreas jest zabezpieczone SecuROMem 7.00.00.0026 <---- z obrazem tego to musi być problem :(.
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:46. |