![]() |
Cracki
Mam wielka prosbe do wszystkich na tym forum. Czy ktos z was moglby mi podac adres strony z ktorej moge sciagnac cracki do Fallout Tactics PL oraz Sacrifice PL.
A moze ktos z was ma i moglby sie nimi ze mna podzielic? Z gory dzieki. adas |
czy ten temat sie nie skonczy na tym forum.
nie mozna tego np. wrzucic do offtopic a Fallout TacticsPL nie byl chyba zabezpieczony bo przegrywalem go z orginalu i nie przypominam sobie zadnego zabezpieczenienia (no chyba ze trafila do ciebie moja kopia na ktorej testowalem mozliwosci winlocka ale to nie mozliwe bo lezy u ziomka) pzdrwm |
:) wejdź na astalavista.box.sk :)
=+= postanowiłem być miły =+= Pozdrawiam wszystkich |
www.megagames.com
|
Sorry ze nie wrzucilem tego do offtopic. Nastepnym razem sie poprawie, obiecuje:).
Co do tych gierek to moj kumpel, niewiem jak, ale zwalił obie tzn. nie udało mu sie ich przegrać :( i teraz potrzebne mi sa te cracki. Co do Fallout Tactics PL to 3cd pomimo przerożnych kombinacji w clonie stawial opor. A teraz instaluje sie ok ale przy probie uruchomienia wywala blad jakiegos pliku (nie pamietam jakiego) i wywala ze 3cd jest najprawdopodobniej piracka plyta. A co do Sacrifice chodzi mi o cracka do wersji PL bo gdy uzywam innych to po uruchomieniu gry nie ma zadnych napisow na przyciskach :( Pozdrawiam wszystkich adas PS. Co do prob z winlockiem zycze powodzenia. Raz zabezpieczylem tak plyte i teraz nawet ja nie umiem jej przegrac. :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:51. |