![]() |
Opera 8 - darmowe licencje cdn.
UWAGA!!! Jest to kontynuacja dyskusji Opera 8 - akcja forumowiczów "wejdź i kliknij" :) założonej przez Wojtek-J. Niestety nie dało się połączyć tak aby ładnie to zadziałało a tam już ciężko było się połapać co kto kogo i dlaczego. Mam nadzieję, że nie macie mi tego za złe.
---------------------------------------------------------------------- Dla tych co nie wiedzą o co chodzi warto opisać akcję bo w tamtym wątku jakoś nie było to wyraźnie napisane. Każdy kto zarejestruje się na forum Opery a na swojej stronie umieści banerek z odpowiednim kodem i zbierze 250 kliknięć na niego otrzyma darmową licencję na Operę 8 - najnowszą wersję tej przeglądarki. Wszystko jest opisane TUTAJ ---------------------------------------------------------------------- Postanowiłem ułatwić Wam trochę sprawę i zrobić tak żeby w pierwszym poście były wszystkie skróty (nie wiem czemu do tej pory nikt tego nie zasugerował :)). Wykorzystałem spisy zrobione przez Air, PIOTR34, RiksajluZ sam też co nieco pododawałem i pousuwałem. Proszę wszystkich, którzy mają podane linki w postaci skocz.pl/costam aby podali w pełnej formie. Wszystko posegregowane alfabetycznie. Linki poprawione tak aby wskazywały na polską wersję strony. Poza tym Ci, którzy już otrzymali licencję niech dadzą znać wtedy zdejmie się ich z listy - nie róbmy wiochy bo potem będzie, że pierwsze miejsca mają tylko polacy i to z naszego forum mający po 1000 kliknięć. A jak już wszyscy dostaną licencje to niezapominajcie promować nadal Opery żeby to nie była akcja tylko dla zdobycia tego numerku ale prawdziwa popularyzacja tej przeglądarki :). Reklamy Goooooogle <- też kliknijcie wspieracie tym nasz serwis - banerek wyżej :) lista została zbanowana więc koniec klikania Lista klikaczy |
no Majonez bardzo ładnie to zrobiłeś :piwo:
mi pasuje |
Świetnie!
Wygodniej będzie. :taktak: Znowu wszyscy obklikani. :spoko: |
Reputation 4U :)
Ja mam dopiero 65 klików ;/ Coś czuje że się nie załapie :( |
Cytat:
http://forum.cdrinfo.pl/showpost.php...0&postcount=26 |
Cytat:
|
Cytat:
|
no teraz sobie ptrzę na forum z opery i muszę przyznać, że jestem pod wrażeniem!
|
Stało się jestem szczęśliwym posidaczem legalnej opery.
Można mnie wykreślić z listy. Dzękuje wszystkim klikaczom. Będę nadal innym użytkownikom klikał przy odwiedzaniu forum (przy każdej zmianie adresu ip) - ps można użyć programu Streagonos Internet Anonim i zwiększyć ilość kliknięć. |
A ja nadal nie mam od nich maila a juz mam przeszlo 250 klikow. Co robic? Pomozcie ... moze jakis mail do nich? Ale ja nie znam angielskiego za dobrze ...
|
Cytat:
Mi przysali na nastepny dzien. |
Cytat:
|
no i super, kliki poszły
wiec kogo przegapilem to teraz dostal klika :D |
@Majonez dobra robota :taktak:
@all - Chłopaki widzę, że ostro zaczeliście klikać, bo mam już 87 klików :jupi: :piwo: EDIT: Co ja tak ostro lecę w górę. Co odświeżam to jestem o 5 pozycji w górę :D W ciągu 2 minut przeleciałem o 120 pozycji w górę :) |
Witam wlasnie poklikalem wszystkim:)
Jezeli mozecie to tez prosilbym o jakies kliki :piwo: http://my.opera.com/andypl/affiliate Pozdro;) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:35. |