![]() |
Czym ugryzc Securom 7 ?
Mam obraz gry championship manager 5 (gra jest zabezpieczona Securom 7)sciagniety z netu (rozszerzenie *bwi i *.bwt). Czym go wypalic? (Blindwrite -odpada bo u mnie nie dziala jak trzeba)
potrzebuje programu zeby obslugiwal funkcje"poprawiania zlych sektorow" i "wsparcie autoplay". |
Sciaganie gier z netu to piracto.Tak gra dziala elegancko wypalona alcoholem 120% (to tak na marginesie)
|
hm.. robie tak , jesli giera naprawde mi sie spodoba to kupuje wtedy oryginala a jesli nie to usuwam
|
Cytat:
|
Pewnie sie nie mylisz:).Ale to juz jego wybor, ja podalem tylko jak ma to wypalic i kropka
|
hm.... jakie opcje zaznaczyc w alcoholu zeby plyta prawidlowo sie nagrala
chodzi mi jaki tryb zapisu wybrac, jak ustawic korekcje EFM i korkekcje danych subkanałowych |
Cytat:
|
SR 7 ?? a gdzie się podziała wer 6 ? ;) Chłopaki z softem znów do tyłu, alcohol i Clone (choć ten 1 ważniejszy) mogli by dać updaty no i oprócz zapisu profile uaktualnić :D
|
http://gry.wp.pl/core.html?filtr=1,0...910,1670994,-1
pojawiaja się kolejne tytuły zabezpieczone SecuRom 7 ... PS pyty zabezpieczone SR działają bez emulacji RMPS ? bo dawno nie zagłebiałem sie w temat securoma... |
Cytat:
A swiatak siedzi bo zawija w kradzione sreberka :) |
Cytat:
|
Cytat:
pozdro co do Championship Manager 5 to masz PL? |
A jak to z gta San Andreas ? :D
Też securom 7. Jeżeli przykładowo wrzuce słodzik do obrazu to moge nagrać alkocholem i bedzie działać (chodzi mi o to czy zainstaluje się bez problemu jeżeli zmienie strukturę obrazu) Oczywiście powyższy problem służy jedynie w celach edukacyjnych i nie jest w złym zamiarze :D :P. |
Zainstaluje sie normalnie, ale jeżeli masz działajacy obraz to zastanów sie czy warto to robić, bo nie patch pewnie bedzie a słodzika do spatchowanej wersji juz rczej nie.
|
Cytat:
zaraz ale przeciez analizy DMP nie da sie zrobic jak obraz jest zamontowany w wirtualu ? chyba że takowy plik zassasz z netu |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:47. |