![]() |
dzieki za podpowiedz, ale znalazlem tylko opis tworzenia mini imaga SECUROM z CD :( a moze ktos wie czy istnieje juz jakis program ktory potrafi zgrac SUBkanaly z plytki DVD, bo alcohol chyba nie potrafi ??
|
Cytat:
|
Czym zrobic mini-image SECUROM 7 ??
Witam,
wiecie jakim programem zrobic mini-image plytki(DVD) zabezpieczonej SECUROM 7 oraz STARFORCE 3 ?? i ile takie mini powinny zajmowac ?? pozdro |
Cytat:
|
Cytat:
:piwo: |
Cytat:
zaraz ale przeciez analizy DMP nie da sie zrobic jak obraz jest zamontowany w wirtualu ? chyba że takowy plik zassasz z netu |
Zainstaluje sie normalnie, ale jeżeli masz działajacy obraz to zastanów sie czy warto to robić, bo nie patch pewnie bedzie a słodzika do spatchowanej wersji juz rczej nie.
|
A jak to z gta San Andreas ? :D
Też securom 7. Jeżeli przykładowo wrzuce słodzik do obrazu to moge nagrać alkocholem i bedzie działać (chodzi mi o to czy zainstaluje się bez problemu jeżeli zmienie strukturę obrazu) Oczywiście powyższy problem służy jedynie w celach edukacyjnych i nie jest w złym zamiarze :D :P. |
Cytat:
pozdro co do Championship Manager 5 to masz PL? |
Cytat:
|
Cytat:
A swiatak siedzi bo zawija w kradzione sreberka :) |
http://gry.wp.pl/core.html?filtr=1,0...910,1670994,-1
pojawiaja się kolejne tytuły zabezpieczone SecuRom 7 ... PS pyty zabezpieczone SR działają bez emulacji RMPS ? bo dawno nie zagłebiałem sie w temat securoma... |
SR 7 ?? a gdzie się podziała wer 6 ? ;) Chłopaki z softem znów do tyłu, alcohol i Clone (choć ten 1 ważniejszy) mogli by dać updaty no i oprócz zapisu profile uaktualnić :D
|
Cytat:
|
hm.... jakie opcje zaznaczyc w alcoholu zeby plyta prawidlowo sie nagrala
chodzi mi jaki tryb zapisu wybrac, jak ustawic korekcje EFM i korkekcje danych subkanałowych |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:45. |