![]() |
Załączniki test
Ilość załączników: 3
Test załączników. Spróbujcie, czy działają załączniki, czy nie są uszkodzone. Jeżeli są uszkodzone, to proszę o podanie przeglądarki, jakiej używacie.
Edit: Właśnie sprawdziłem i lotsim już chyba wcześniej miał crc. Zaraz dodam jakiś inny załącznik :) Ewentualnie spróbujcie dodać jakiegoś rara, jak macie pod ręką. Tylko najpierw sprawdżcie, czy nie ma jakichś błędów. |
Jak ja chcę ściąnąć to mam plik attachment.php i nic z nim nie mogę zrobić:(
|
Cytat:
|
Ie 6
|
Firefox 1.0.3 - nieoczekiwany koniec archiwum :/
Przez FlashGeta wszystko :spoko: |
Cytat:
Zauważyłem, że w winrarze są błędy, a np winace radzi sobie z tym bez problemu |
Cytat:
|
Ściągnąłem Firefoxem bez żadnych "wspomagaczy" gspot z załącznika i otwiera się archiwum WinRarem...
|
GSpot działa, lotsim nie dziala... Ściagałem opera 8.0 rozpakowywalem total commanderem i winrarem 3.41
|
Ilość załączników: 1
Zrobiłem test pliku lotsim programem Winace. Archiwum otwiera się, lecz nie można go rozpakować, ani uruchomić pliku, który się w nim znajduje...
--edit do Barteza edita-- Jeśli lotsim miał błąd crc, to dlaczego po ściągnięciu FlashGetem otworzyłem go i uruchomiłem to coś w exelu ?? ;) |
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
http://img80.echo.cx/img80/2911/clipboard014kc.th.jpg W załączniku jest ten plik :) --update-- Jeśli chodzi o plik test01.rar - firefox przy otwieraniu winrarem i winace - błąd, po ściągnięciu FlashGetem, każdy program otwiera i uruchamia wykres :) |
Cytat:
|
Opera 8.0 + Wirar 3.20=nieoczekiwany koniec archiwum.
IE6+WinRar3.20=OK! |
Firefox 1.01 + WinRAR 3.40 = Nieoczekiwany koniec archiwum
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:34. |