Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   heyah-zawieszenie umowy (https://forum.cdrinfo.pl/f5/heyah-zawieszenie-umowy-51550/)

Stef 26.04.2005 09:51

zobaczymy jeszcze,najpierw bede musial sobie zalatwic jakis aparat,ktory obsluguje 1900 MHz, boj samsung r200 ma tylko 800/1800

joujoujou 25.04.2005 20:19

Co do tej dezaktywacji to się lepiej upewnij.
A jeśli masz możliwość skorzystania z niego w USA (aparat GSM 1900) to bierz, może ktoś napisze do ciebie? :serdusz:

Stef 25.04.2005 19:56

po 3 miesiacach nie uzywania poczty glosowej ona sie sama dezaktywuje
wiec ja mam wylaczona. a w USA to chyba sie nie oplaca miec Heyah ;)

joujoujou 25.04.2005 19:08

Jedna, trzymiesięczna wystarczy - AFAIK rozmowy wychodzące na 3 mies. przychodzące o 1 miesiąc dłużej.
P.S. I nie zapomnij wyłączyć poczty głosowej jeśli go zabierasz ze sobą (no chyba, że cię stać :> )

Stef 25.04.2005 09:54

chyba ze zrobie wlasnie tak.... doladuje dwoma kartami i bede mial spokoj ;)

bgn 25.04.2005 09:29

Cytat:

Napisany przez Stef
chcialbym "zawiesic" sobie numer z heyah na 4 miesiace. chcialbym wyjechac,wiec nie bedzie mi to potrzebne a jak mnie nie bedzie 4 miesiace i 1 dzien to mi zlikwiduja (teoretycznie) numer.
gdzie takie zawieszenie mozna zrealizoac, bo hetah nie ma swoich biur obslugi ani nic takiego.
i jako ze to jest prepaid, nie ejst zarejestrowany,wiec podejzrewam ze tzrba sobie taki numer w Heah najpierw zarejestrowac.tylko jak i gdzie?
chcialbym sie dowiedziec czy jest to w ogole mozliwe.

karta za 50 (3m-ce) + za 20 (1 m-c) ktora mozesz od razy wklepac, lub miec ze soba ( doladowywanie z zagranicy) jest bezplatne

Wawelski 24.04.2005 23:26

Jak chcesz zawiesić umowę, jak nie masz umowy ;)

Na tym polega zaleta i wada prepaidów - płacisz, masz, nie płacisz, nikt się tym nie przejmuje. Jedyna opcja, jak chcesz zachować numer, to płacić (ale przy abonamencie też zapłaciłbyś za zawieszenie - i to więcej i nic byś z tego nie miał, a tu pewnie jeszcze tę kasę przegadasz).

luminat 24.04.2005 22:08

W heyah nie mozna zawiesic nr telefonu, ale za to mozesz sobie kupic karte doladowujaca za 50zl, ktora przedluzy Ci waznosc konta o 3 miesiace na polaczenia wychodzace + 1 na przychodzace, co w sumie daje 4 miesiace. Wniosek z tego taki, ze jak kupisz karte doladowujaca za 50 zl to by bylo tak jakbys zawiesil nr telefonu, bo przez ten okres nie beda mogli Ci zlikwidowac numeru - nawet jak po uplywie tygodnia od doladowania kartą 50 zl, nie bedziesz mial na koncie zlamanego grosza.

Stef 24.04.2005 21:37

heyah-zawieszenie umowy

chcialbym "zawiesic" sobie numer z heyah na 4 miesiace. chcialbym wyjechac,wiec nie bedzie mi to potrzebne a jak mnie nie bedzie 4 miesiace i 1 dzien to mi zlikwiduja (teoretycznie) numer.
gdzie takie zawieszenie mozna zrealizoac, bo hetah nie ma swoich biur obslugi ani nic takiego.
i jako ze to jest prepaid, nie ejst zarejestrowany,wiec podejzrewam ze tzrba sobie taki numer w Heah najpierw zarejestrowac.tylko jak i gdzie?
chcialbym sie dowiedziec czy jest to w ogole mozliwe.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:01.