![]() |
:: Pytanie o stara grę zręcznościową ::
Witam
mam prośbe może ktos z Was pamięta nazwę i może wie skąd pobrać taką grę zręcznościową, w której jezdziło się takim "elastycznym" motorem crossowym po dwywymiarowych planszach.trzeba w niej zebrac wszystkie jakbłka i wtedy mozna było przejść poziom wyżej. dzięki i czekam na jakies info |
"Elastomania" :D
|
|
|
Elastomania 8 )
|
Cytat:
|
Elastomania... na www znajdziesz tylko wersje z kilkoma planszami... jak chcesz wiecej pojezdzic proponuje cos typu P2P
|
Elastomania... my (ja i kumple) nazywaliśmy to jeszcze PlasticMan lub GumoCross :>
|
Znowu się zacznę czepiać, ale jak dwie pierwsze osoby odpowiedziały, że to Elastomania, to kolejne dziesięc odpowiedzi już raczej nie jest niezbędnych :>
A ze starych gier to lepiej zagraj w Dig Duga ;) ps: A może ma ktoś dobrze działającego Supaplexa na PC? |
Ilość załączników: 1
kiedys miałem supaplexa, pamietam jak siedzialem przez caly dzien nad 1 planszą :) To była gra, powinienem miec ja jeszcze na cd dzialajaca pod windowsem
--EDIT-- Znalazłem, daje w załaczniku |
ze starych gier to najelpszy byl Prince of Persia, drugiej czesci tej gry do dzisiaj nie moge przejsc :)
|
i tak najlepszą gierką zręcznościową jest Another World :)
|
Cytat:
Masz 2 część działająca pod windowsem? |
Cytat:
To i tak postęp, wczesniej jedna osoba pod drugą pisała tylko "potwierdzam" ;) Pozdrawiam |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:16. |