![]() |
Cytat:
Cytat:
Dlatego Ci nie dam :) :piwo: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
u mnie masz repute jak bede mogl dawac :taktak: |
Cytat:
moja szkoła :> |
Cytat:
|
Cytat:
Może to i dobre lekarstwo - i czasami konieczne - ale straty czasu, pewnych drobnych danych i możliwe problemy to niestety bardzo gorzki smak tego lekarstwa :podbite: Mam takie doświadczenie np. u mojego Wuja - były problemy po wymianie płyty głównej, zrobiłem format c, namęczyłem się chociażby z instalację Neostrady od nowa i całej reszty przez cały dzień - niby było dobrze, ale zaczął się najpierw uruchamiać Scandisk przy włączaniu , a póżniej były problemy z zamykaniem - co prawda jest na to łatka w Win98 - ale dopiero jak się wybiorę do Wuja i ją zainstaluję, to się okaże czy pomogło Więc czasami gorzkie to lekarstwo :smutny: Pozdrawiam ro29 |
Cytat:
|
wkurzyłem sie i pomógł format c
|
musisz pewnie sciagnac sobie z neta ta biblioteke przy ktorej wywala blad :D moze masz walnieta
|
kolejny format c: :>
|
"Programów np Allplayer" - czy to znaczy, że wywala ten błąd przy programach do odtwarzaia filmów?? Czy może wywala go też przy włączaniu np. Notatnika ;)
|
błąd
Ilość załączników: 1
podczas uruchamiania programów (np. allplayer) pojawia się błąd taki jak na załączniku. co z tym zrobić, po formacie mi sie tak zrobiło, dodam że mam windowsa 2000, i zainstalowany directx 9.0c
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:04. |