![]() |
Ltr - 40125s Oem
witam
mam problem z nagrywarka liteon 40125S w wersji oem, bios ZPS6.za cholere nie moge wgrac nowego biosa.wyczytalem ze jest bardzo trudno wgrac biosa do oemow litka.moze ktos wie jak to zrobic?? |
Juz kiedys ktos szukała ale nie moglismy znaleźć.
Z tej strony wynika, że to jedyny: http://dhc014.rpc1.org/indexOEM.htm#LTR-40125S ale tutaj na liscie napedów sa numery firmware, które nie są oficjalnymi (ZS0x) a wiec jakies OEMy. Tylko, które nowsze, bo nazewnictwo maja troche niespójne... |
na tej stronie jest mnostwo oem'ow 40125S.nie wiem co wybrac.naped jest kumpla i nie za bardzo mam mozliwosc sprawdzic czy to jest litek a nie jakis oem np. sony.z tego co mi pisze to jest litek.a sa moze jakies programy sprawdzajace czy to faktycznie jest liteon( nie chce sie sugerowac mendzerem urzadzen ).
|
Jeżeli manager mówi, że litek, to litek. Soniakom to zmieniają. Problemy są dwa: po pierwsze nie wiedomo jakie są zasady numeracji tych biosów i który jest nowszy (powiedzmy, że to sie da rozgryźć- nie siedziałem nad tym) a po drugie skąd u diabła skołowac taki bios?
Szukałem czegos ale nie majac numeru firmware nie mam w zasadzie punktu zaczepienia. |
dokladniej to na labelu jest LITE ON wyryte, panel przedni czarny, w nero cd-dvd speed rozpoznaje jako LITE-ON LTR-40125S VZPS6 w biosie jest po prostu ZPS6 nagrywarka jest z serwisu bo jakies 2 lata temu mi padl ten model i tez oem tylko ze tamten mial bialy panel ale nie wazne; dzianks ishmaelooo za zamieszczenie w moim imieniu posta :-)
|
LOL misio :) :) :)
przejmij dyskusje i pisz( to w koncu twoj litek ).ja sie bede przygladal :matrix: :) BTW: Witaj na pokladzie forum.cdrinfo.pl !!! |
Yeehaw :serdusz:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:55. |