![]() |
Z 1 DVD na 4 CD-R
Mialem problem z zakwalifikowaniem tego do dzialu ale dobra.
Mam 1 plyte DVD z Władcą pierścieni Bitwa o Śródziemie, chciałbym by ktoś podał mi sposób badź link do programu, który umożliwił by mi wypalenie tej gry na CD-R`ach. Z góry dzieki |
Można spakowac winrarem i podzielić na pliki 700 megowe :) Ale to dużo zachodu z tym będzie a i robota bez sensu... 90% gier nie da się tak przerobić albo i więcej, choc zdarzają się wyjątki :) (chyba DOOM3 ktoś zrobił w podobny sposób :P )
|
Cytat:
|
Super, ale jak?
|
Ilość załączników: 1
a nie lepiej alcoholem
obraz podzielisz 4x700mb i ponagrywasz na płyty a gdy trzeba było zainstalic gierke to tylko copy na dysk te pliki |
Extra wielkie dzieki.
|
A da się z gry na 6cd zrobić 1 DVD, ale nie tak żeby zamieniać obrazy płyt tylko żeby jakoś przy instalacji szło samo do końca?
|
Cytat:
|
@sight
Co to za wersja Alcohola? Ja mam v.192 (1705) i nie mam opcji "Podziel na pliki". O ile pamiętam, w v.143 też nie było. |
Cytat:
|
W żadnym z kreatorów takiej opcji nie mam, poza tym u mnie są też inne różnice (jest możliwość wyboru profilu - a na obrazku powyżej nie ma, mam też więcej opcji ręcznych nastaw profilu - ignoruj błędy odczytu itd.)
Coś dziwnego się tu wyrabia. |
Ilość załączników: 1
w przypadku płyt DVD nie ma wyboru profilu
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:42. |