![]() |
Cytat:
Jeżeli czytaleś komentarze np. na komputroniku to widzisz ze nie zawsze da się to zrobić. |
Cytat:
|
Cytat:
Dostajesz taką kartę: http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=15548 ?? :D To Ci sie poszczęściło. A sam mówiłeś że dostaniesz coś tańszego niż zapłaciłes za tego FX'a a tu niespodzianka. Karta za ponad 900zł :O || |
A więc moja historia z kartą kończy się tak, że wymieniają mi ją na Asusa 6800LE.
Mam tylko do Was pytanie. Jak to jest z tym odblokowaniem potoków, wiem, że nie wszystkie karty da się odblokować. A jeśli nie będzie się dało to czy karta może ulec uszkodzeniu. Jedni mówią, że tak inni, że nie. Bo jeśli tak jest to znowu może mnie czekać serwis :( |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Co prawda dzisiaj przeczytałem, że naukowcy z powodzeniem zahibernowali mysz i może niedługo będzie możliwa hibernacja człowieka, ale jak widzę Ty już musiałeś dać się wcześniej zahibernować, skoro tyle czasu chciało Ci się czekać ;) |
Cytat:
pozdro ;) |
jak mi padl pierwszy dysk (8gb) to po roku dostalem taki ktory byl w cenie poprzedniego i dziala on do dzis w serverze:)
|
Cytat:
|
Cytat:
To cie zrobili w bambuko :P |
Cytat:
|
1.Zwrot całej gotówki za zakupiona kartę.
2.Mineły juz ustawowe 14 dni a Ty nie masz odpowiedzi(ustosunkowania się) do ciebie. 3.Następnym razem kupuj w sklepie komputerowym.(normalnym) Normalne sklepy komputerowe tak robią.Mi padł dysk twardy 20gb cena 780 zł. Po 14 dniach otrzymałem gotówkę.Oczywiście były już w sprzedaży tylko 40. Nowygiena |
no wlasnie wiec jezeli nie bedziesz chcial nowej karty w cenie za jaka kupiles wtedy grafike to mozesz (chyba) odebrc kase - jesli nie mozna odebrac siana to bedziesz mial wypas grafe a jesli mozna to dostaniesz tyle ile zaplaciles
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:21. |