![]() |
Świetny program Medi@Show-please, small help
Witajcie,
w ostatnim numerze PC World Komputer'a (wydanie DVD na pewno) jest full wersja pelna programu Medi@Show 2.0 (link - patrz za polowa strony: http://www.pcworld.pl/nowynumer/) i triala wersje 3.0 (nie dali tylko do tego triala nr seryjnego :D ;) ). Tym programikiem mozna sobie zrobic naprawde fantastyczna prezentacje (.exe) wygaszacz ekranu (.scr) albo publikacje WWW, co wiecej mozna zaimportowac do niego prezentacje z PowerPointa. Programik ma fantastyczne efekty przejsc poszczegolnych elementow jeden w drugi, to samo z tekstem i dzwiekiem. Kazdy obiekt mozna wzbogacic tzw maska (pliki .jpg) czyli dodatkowymi efektami - i tu jest szkopul. Tych tzw mask w tym programie jest w sumie malo bo kilka prawie sie powtarza (niewiele sie roznia). Moze ktos z Was wie skad takie maski mozna sciagnac? Owszem, mozna sie samemu pobawic w PhotoShopie i sobie zrobic, ale to duzo zabawy. Podpowiedzcie cos. Dzieki. Pozdrowionka. |
[Medi@Show] v2.0.10.Retail
jesli interesuje cie taka pelna wersja podaj adres gdzie to wrzucic |
Cytat:
Dosc spora pojemnosc, lub podaj mi linka mailem skad moge sobie zassac. Szczegolowiej najlepiej kontakotwac sie przez GG: 3824997. Dzieki. Pozdrawiam. Damian - Dudi77. |
Cytat:
A serio, to jak zacząłem czytać, to myślałem, że to świeży temat i zainteresował mnie programik. Niedługo będę zaczynał przygotowywanie prezentacji pracy magisterskiej, więc może zrobić coś więcej oprócz oklepanego PP. Poszukam coś więcej na ten temat. |
IMHO ***347;mierdzi tu piractwem...
|
Cytat:
|
Mmmm znajoma won.
|
Dajcie na looz, p***243;ki co prawo pozwala uzywac oprogramowania watpliwego pochodzenia w celach edukacyjnych. O piractwie mowimy gdy ktos sprzedaje i rozpowszechnia lub czerpie inne wynikajace z tego korzysci finansowe.
|
Cytat:
Niestety posiadanie nielegalnego oprogramowania jest piractwem. Pomijając już fakt, że samo to pojęcie jest jedynie umowne, bo w żadnej ustawie nie figuruje. Tak czy siak pomijając ciekawostkę prośby po prawie 1,5 roku, to jednak nie jest to miejscem na takie rozmowy. Zamykam. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:50. |