![]() |
secik MP3 + CUE
Ilość załączników: 1
wpadł mi nie dawno w ręce secik 50 minutowy Beltrama
dołączony do niego jest pliczek CUE po jego edycji w notatniku widać że jest to złożone z kilkunastu utworków w 1 plik mp3 czy istnieje możliwość np. wypalenia tego i jakim programem można to uchwycić? kożystając oczywiście z pliku CUE czy da się to wypalić tak jak image płyty (BIN+CUE) tak aby na płytce było widocznych tych kilkanaście ścieżek? próby moje spełzły na niczym Nero przy wyborze Nagrywarka/Nagraj plik obrazu... "wykłada" się Alcochol wywala błąd w "line 2" - zawarty jest tam tytuł pliku MP3 a skoro tytuły się zgadzają to pewnie format pliku (MP3) jest nieprawidłowy dla tego typu operacji jest jeszcze możliwość wypalenia tego w Nero/Audio CD i po wybraniu Właściwości pliku i ustaleniu wartości w Indeks, granice, podział znam tą opcję więc dla mnie nie stanowi to większego problemu pytam z czystej ciekawości bo jeśli dałoby radę to można zaoszczędzić czas na ręcznym dzieleniu tego |
np nero nagrasz - w nagrywarka >> nagraj plik obrazu - i nagra ci rozdzielone:)
|
albo programem ktorym to bylo robione (nawet masz w nazwie pliku :P ) czyli EAC - exact audio copy
|
podzielic mozna programem mp3 direct cut:)
P.S. Bylo juz ze 100 razy. Na przyszlosc polecam uzyc szukajki;) |
Cytat:
|
OK.
Nero to wypalił wcześniej wydawało mi się, że się wiesza ale wystarczyło cierpliwie poczekać Nero analizował to ponad minutę - nie sądziłem, że to tak długo będzie trwać |
Cytat:
|
owszem można ale jak już pisałem w pierwszym poście mogłem to indeksować w nero i cacy by był
z dzieleniem też nie miałbym problemów chodziło mi o to czy można jakoś ten plik CUE wykożystać a jak wyszło z całej dyskusji można a użycie CUE zaowocowało oszczędnością czasu jaki musiałbym przeznaczyć na indeksowanie lub dzielenie dzięki za pomoc "eny łej" |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:59. |