![]() |
Samorestartujący się komp
Mam wielki problem :help: :help: :blee: :smutny: :| Moj komputer sam sie odczasu do czasu restartuje. Niby procek sie nie przegrzewa ale jednak cos jest nie tak (( Prosze pomozcie mi :'( bo tak sie nie da żyć :help: :help: :help: Bardzo prosze :)
|
a jaki zasilacz?
pozdro ;) |
Jakiś błąd pokazuje? Jeśli nie, to właściwości systemu -> Zaawansowane -> Uruchamianie i odzyskiwanie -> Ustawienia -> oznacz "Automatycznie uruchom ponownie" -> jak się powiesi następnym razem, to będziesz miał "blue screena" z numerem błędu... ;)
PS. Sprawdź zasilacz. |
No zasilacz też spoko wiatrak chodzi no i gorący zasilacz nie jest. No błedu nie pokazuje odznaczylem opcję automatycznego uruchamiania i zobaczymy co to da :)
|
nie chodzi oto czy wiatrak w nim chodz i czy jest goracy, ale ile W i jakiej firmy :P
pozdro ;) |
Aha :P 300 W Codegena :) No i co w zwiazku z tym :p ;)
|
300W codeshita... no nie wiem czy to dobry pomysl na p4? niech sie wypowiedza madrzejsi ode mnie :P [czyt. kazdy inny..]
pozdro ;) |
A jaki jest najlepszy zasilacz do P4 ??? :)
|
Codegen....nie skreslajcie go dla samej nazwy. Wszystko zalezy ile musi ciagnac. Trzeba sprawdzic napiecia jakims np speedfanem na poczatek, ewent miernikiem, sprawdzic stabilnosc napiec.
Jednak zasilacz jest tu najbardziej podejrzany i od niego trzeba zaczac. |
najlepszy? nie wiem jaki jest najlepszy, ale wiem jakie sa dobre: antec, chieftec, tagan itd., ja mam taganika 480W przy okazji w ogole go nie slychac :)
pozdro ;) |
Podepnę sie z pytaniem:
po ile chodzą zasilacze?? Np. ten tagan 480W ?? |
Cytat:
|
Cytat:
zasilacz wart swojej ceny, napiecia ni drgna, a halas taki, ze musze przykladac ucho do niego zeby cos uslyszec.. :P pozdro ;) |
a ja mam Chiefteca 360W tego z PFC :) I powiem ze jeszcze ma zasob duzy...a chodzi komp 24h, obciazony...cicho jest a jest tani...chyba najlepszy jezeli chodzi o jakosc/cena
|
ty mozesz miec trojana lub wirusa bo gdy ja miałem to mie się restartował co hwila najlepiej uzyj AntiVir http://nowe.pl/modules/mydownloads/s...p?cid=1&lid=19 jest dobry
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:22. |