![]() |
Cytat:
|
Również wypełniłem ;)
|
ja tam wypełniłem :)
Trzeba korzystać z konkursów. tstanczyk - dzięki za info |
O ludzie, ale Wy robicie problemy :| Firma daje 500 płytek za free, za wypełnienie jakiejś ankiety i tak narzekacie. W przypadku wylosowania i tak musicie podać swoje dane, więc co to za różnica? Przy okazji naszych konkursów również wymagaliśmy podawania danych adresowych i jakoś nikt nie protestował.
Dla jasności: Media House nie reklamuje się na cdrinfo (w chwili pisania tego tekstu), ani nie mam żadnych powiązań z kimkolwiek z tej firmy. To jest tylko moje prywatne zdanie. |
... me too :D
|
Postoje...
|
Cytat:
|
Cytat:
ilość płyt * 500 płyt nagroda główna a jako nagrody pocieszenia portfele ale w swojej ofercie mają od Verbatima do Omegi ..czyli wszystko co dobre :) Co do ankiety wypełniałem już u nich taką ankiete w ich punkcie sprzedaży w Krakowie na czyżynach, i z tego co dowiedziałem się od sprzedawcy wykorzystują tą ankiete do własnych celów ..tzn. na podstawie preferencji kupujących zamawiają towar, wprowadzają nowy asortyment. ...ale o reszte to by było trzeba podpytać obsługę sklepu |
cos mi tu smierdzi :>
cyt:"§ 2 UCZESTNICTWO 1. Losowanie przeznaczone jest dla osób fizycznych zwanych dalej uczestnikami ***8211; osób które wypełniły dokładnie podając swoje dane ankietę Media House z oświadczeniem, o którym mowa w § 1 pkt. 4. " i coz o tym sadzic ??? |
heh, pwnie esperanzy, ale jakies inne badzieiwa
|
hmm... czyżby przy okazji handelek danymi osobowymi :>
przydałyby mi się te płytki. co o tym sądzicie? |
|
KONKURS ! Nagrywaj za darmo przez cały rok !
Witam !
Na stronie firmy Media House jest konkurs Nagrywaj za darmo przez cały rok ! do wygrania jest 500 płyt ( 200 DVD i 300 CD ) , wystarczy wypełnić ankietę o nagrywaniu ;) Losowanie nagrody głównej i nagród pocieszenia będzie juz 1 czerwca .... Tom |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:01. |