![]() |
Cytat:
ja już się przygotowuję :worek_tre post edytowałem niech w oczy nie kole |
Cytat:
godne Nobla :idea: |
no zgadza sie :piwo: ale taki maly szczegol :D
|
Cytat:
DZIAŁA |
Cytat:
|
ogólnie jest problemik malutki z myszami A4Tech i Win XP z zainstalowanym SP2
kursory wędrują same z siebie a nowe sterowniki owszem likwidują to ale pojawiają się nowe błędy obserwuj witrynę producenta jeśli pojawią się jakieś nowsze wersje sterów to je wypróbuj |
dziękuje za lux rade, zadziałąło!! orginalne stery są do kitu, ale przydały by sie orginalne ktore takze beda dzialac, bo mam A4techa BW-5 i mam troche przyciskow dodatkowych ktore niestety teraz nie dzialają a przydałyby sie.
|
ok, jutro odinstaluje orginalne stery i dam znac czy pomogło, dzieki za info, kazda rada jest cenna, a jesli zadziala to jest juz rewelacja, odezwe sie jutro.
|
podobną rzecz miałem na kompie nie mobilnym
nigdy nie używałem sterowników dołączonych do myszki aż kupiłem sobie nową A4-Tech NB-30 to ta bezprzwodowa i bez bateryjna czerpiąca zasilanie (tu coś było ale już nie ma) z podkładki nowa mysz to czemu ma chodzić bez sterowników? grając w Far Cry mysz też mi się zacinała z gry wychodziłem przez Alt+Ctrl+Del myśląc że to tylko gra ale w Windzie też kursor stał restart komputera powodował że mysz ożywała ale nie na długo a po odinstalowaniu sterów mysz działa bez problemów |
Cytat:
edit: niestety u niego problem ten niewystepuje ma MsWin2000 |
problem z myszka na usb !!!!!! wrrr
cholefcia! mam problem z mychą na usb, mam laptopa HP pavilion zd8000, 4 party usb, chodzi o to ze jak podpinam myche na usb(nie ma innej opcji niestety) w windzie wszystko smiga lux, natomiast jak odpale giere naprzyklad swat 4 , pogram troche to po jakims czasie myszka przestaje dzialas, wychodze do windy, mycha dalej nie dziala, odpinam ją od usb i wogule zadne usb nie dziala, tak jakby laptop odcial prąd od usb, moze to wina sterownikow, pieron wi, jesli ktos juz spotkał sie z takim problemem i wie jak go rozwiaca to prosze o rade, system mam windows xp home edition z sp2. ((
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:31. |