Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   problem z myszka na usb !!!!!! wrrr (https://forum.cdrinfo.pl/f5/problem-myszka-usb-wrrr-51782/)

Mirek-1977 03.05.2005 12:17

Cytat:

Napisany przez cubic
:fiu:

godne Nobla :idea:

o proszę, następny
ja już się przygotowuję :worek_tre

post edytowałem niech w oczy nie kole

cubic 03.05.2005 08:45

Cytat:

Napisany przez Mirek-1977
zasilanie drogą radiową

:fiu:

godne Nobla :idea:

legion 01.05.2005 16:34

no zgadza sie :piwo: ale taki maly szczegol :D

Mirek-1977 01.05.2005 16:30

Cytat:

Napisany przez legion
raczej metoda indukcji elektromagnetycznej :D

pal to licho.
DZIAŁA

legion 01.05.2005 16:29

Cytat:

Napisany przez Mirek-1977
czerpiąca zasilanie drogą radiową z podkładki

raczej metoda indukcji elektromagnetycznej :D

Mirek-1977 01.05.2005 15:55

ogólnie jest problemik malutki z myszami A4Tech i Win XP z zainstalowanym SP2
kursory wędrują same z siebie a nowe sterowniki owszem likwidują to ale
pojawiają się nowe błędy
obserwuj witrynę producenta jeśli pojawią się jakieś nowsze wersje sterów
to je wypróbuj

juicepp 01.05.2005 13:46

dziękuje za lux rade, zadziałąło!! orginalne stery są do kitu, ale przydały by sie orginalne ktore takze beda dzialac, bo mam A4techa BW-5 i mam troche przyciskow dodatkowych ktore niestety teraz nie dzialają a przydałyby sie.

juicepp 30.04.2005 22:14

ok, jutro odinstaluje orginalne stery i dam znac czy pomogło, dzieki za info, kazda rada jest cenna, a jesli zadziala to jest juz rewelacja, odezwe sie jutro.

Mirek-1977 30.04.2005 22:05

podobną rzecz miałem na kompie nie mobilnym
nigdy nie używałem sterowników dołączonych do myszki
aż kupiłem sobie nową A4-Tech NB-30
to ta bezprzwodowa i bez bateryjna czerpiąca zasilanie (tu coś było ale już nie ma) z podkładki
nowa mysz to czemu ma chodzić bez sterowników?
grając w Far Cry mysz też mi się zacinała
z gry wychodziłem przez Alt+Ctrl+Del myśląc że to tylko gra
ale w Windzie też kursor stał
restart komputera powodował że mysz ożywała ale nie na długo
a po odinstalowaniu sterów mysz działa bez problemów

Yarozelsky 30.04.2005 21:57

Cytat:

Napisany przez juicepp
cholefcia! mam problem z mychą na usb, mam laptopa HP pavilion zd8000, 4 party usb, chodzi o to ze jak podpinam myche na usb(nie ma innej opcji niestety) w windzie wszystko smiga lux, natomiast jak odpale giere naprzyklad swat 4 , pogram troche to po jakims czasie myszka przestaje dzialas, wychodze do windy, mycha dalej nie dziala, odpinam ją od usb i wogule zadne usb nie dziala, tak jakby laptop odcial prąd od usb, moze to wina sterownikow, pieron wi, jesli ktos juz spotkał sie z takim problemem i wie jak go rozwiaca to prosze o rade, system mam windows xp home edition z sp2. ((

niewiem jak to jest z laptopami ale wdaje mi sie ze to cos z oszczednoscia zuzycia energi // poprobój wylaczyc opcje w zakladce mysz/zarzadzanie energia/ pozwol temu urzadzeniu na wyprowadzenie komputera ze stanu uspienia[wiem to jest bezsensu ale sproboj] ;) niemam bladego pojecia co to moze byc ale spytam sie sasiada on ma laptopa
edit:
niestety u niego problem ten niewystepuje ma MsWin2000

juicepp 30.04.2005 21:52

problem z myszka na usb !!!!!! wrrr

cholefcia! mam problem z mychą na usb, mam laptopa HP pavilion zd8000, 4 party usb, chodzi o to ze jak podpinam myche na usb(nie ma innej opcji niestety) w windzie wszystko smiga lux, natomiast jak odpale giere naprzyklad swat 4 , pogram troche to po jakims czasie myszka przestaje dzialas, wychodze do windy, mycha dalej nie dziala, odpinam ją od usb i wogule zadne usb nie dziala, tak jakby laptop odcial prąd od usb, moze to wina sterownikow, pieron wi, jesli ktos juz spotkał sie z takim problemem i wie jak go rozwiaca to prosze o rade, system mam windows xp home edition z sp2. ((

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:31.