![]() |
Dzisiaj zaszly nowe fakty: Kumpel przyniosl identyczna do mnie i dziala !! Chyba musze ja zareklamowac ... Moze wymienia
|
Niech zgadne. Jest to irda USB z allegro.
Mialem w domciu kilka takich sztuk na testy (nie z allegro), ale to byl ten sam chlam. Najlepsza jest pod plyte glowna. Wiecej poczytaj sobie tu: http://www.elektroda.pl/rtvforum/vie...highlight=irda |
A może po prostu używaj jej bardzo często?
Być może trafisz na operację, po której IRDA pada? |
no ja tez czesto stosuje:) ale za jakis czas jak znowu bede chcial uzyc irdy to znowu format??
|
Cytat:
P.S. chyba zaczynam stosować uniwersalny lek Mily'ego :) |
Wiem o czym to bylo bo ja tez w nim pisalem, ale Ciapek mial inny problem bo mial wersje Enterprise, a ja mam Standard gdzie powinno wszystko chodzic... i chodzi ale na swiezym windowsie, a po jakims czasie nie widzi juz telefonow.
|
Porzukałbym Ci, ale niestety podstrony forum ładują mi się bardzo wolno więc przejżyj tematy rozpoczęte przez Ciapka on poruszał temat iRDY w W2k3 i ktoś mu bardzo szczegółowo opisał co i jak ma być, żeby all działało :)
|
IRDA USB - problem
Mam sobie IRDE na USB. Po formacie i instalce windowsa oczywiscie dzialala. Jednak nie uzywalem jej juz kilka tygodni a dzis byla mi potrzebna wiec wlozylem do portu i czekam na ikonke statusu. A tu nic!! Wzialem inny telefon i to samo. W menedzerze urzadzen eleganko ja widac a nie komunikuje sie z fonem. Oczywiscie po formacie i instalce windowsa dziala normalnie. Juz mi sie tak kilka razy stalo. Co jest? Moj sys to win2003 server standard edition
EDIT: na innym komputerze dziala |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:33. |