![]() |
SafeDiscv2 jak przegrać gre z tym zacezpieczeniem nie maj±ć odpowiedniej nagrywarki???
Jak w temacie.
|
"Nieodpowiednia nagrywarka" czyli taka co nie ma DAO-RAW czy ma ale nie przegrywa SD2 (umowa z Microvision;() ?
|
powiem to tak: jak nagrac plyte bez nagrywarki? jak zagrac w q3 bez kompa?
|
Nagrywajka co ma DAO-RAW i CloneCD od hmm...chyba 3.2 co¶ tam odznaczasz przy nagrywaniu "Amplify idt i to wsio :) u mnie działa . Pozdrowienia
|
To jest bardzo proste.
Kopiujesz grę z płyty do katalogu (tmp). Crackujesz exe gry (oraz ewentualne *.dll) odpowiednim unsafediskiem. Odpowiednim bo do nowszych wersji SD 2 należy znaleĽć nowszy unsafe. Tak przygotowany exe dogrywasz do katalogu (nie nadpisuj exe itd...). Wypalasz płytę. Instalujesz. Do katalogu gry kopiujesz (nadpisuj±c) swojego exe. Mało eleganckie - prawda? Ale działa aż miło. |
1. scrackowanie gry przewaznie uniemozliwia zinstalowanie patch'y
2. warto czasem zastapic orginalny plik - podczas instalki wciskasz IGNORE i nie myslisz o cracku - sprawdzone na paru tytulach z SD2 3. mozna jeszcz wywalic pliki *.256 - w scrackowanej grze i tak nie sa potrzebne nie wiem ja opcja amplify weak sector ma sie do patch'y - nie sprawdzalem pzdrwm |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:48. |