![]() |
LiteOn SOHW-1673S VS. LG GSA-4163B
Witam ... nie znam sie zbytnio na nagrywarkach DVD wiec postanowilem sie spytac fachowcow o rade .... Mianowicie chodzi o to ze chce kupic nagrywarke dvd jednak nie dysponuje zbyt wielkimi funduszami wiec w gre wchodza tylko tanie nagrywarki. Mysle nad LiteOn SOHW-1673S lub LG GSA-4163B... nie wiem ktora nagrywarka jest lepsza. Kiedys slyszalem ze jesli kupisz lite ona to od razu trzeba update biosu robic bo inaczej plyty beda sie palic ... Z koleji znajomy ma LG i czasami nagra plyte i dalej nie da sie z niej skopiowac bo blad CRC jest. Na pewno ktos ma takie nagrywarki wiec moze sie podzielic spstrzezeniami na ich temat... bylbym bardzo wdzieczny. Pozdrawiam
|
Zamiast tego LiteOn'a wez pod uwage BenQ 1620 wtedy bedziesz mial dylemat bo obie nagrywarki Benq i LG sa bardzo dobre
|
Cytat:
|
Ja mam LG i wszystko ladnie pali i czyta, narazie sie na niej nie zawiodlem 8 )
Polecam oczywiscie LG :) |
Cytat:
Tudzież TU :czytaj: I tak w kółeczko :sciana: Ale w ramach walki z wiatrakami Wesolutka reputka :fala: :glaszcze: |
Rzeczywi¶cie, sporo już było napisane w tym temacie :). Ja powiem tylko tyle -zdecydowanie polecam LG. Używam jej od dwóch miesięcy i sprawuje się idealnie. Możesz j± ¶miało kupować, na pewno się nie zawiedziesz.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:48. |