![]() |
Cytat:
Moglbys mi powiedziec gdzie kupujesz je po 1.10/szt ? Ja je biore po 1.30. Plyt kupuje 300-500 miesiecznie wiec...;) |
POLECAM PRINCO x24 NA WAŁKU CENA OKOŁO 1.10 (700 MB)
NAGRYWAM JE NA x24 I WSZEDZIE CHODZA (TEAC x24) |
Ja nagrywam na plytkach Platinum 700MB ( 1,38zł/szt. na szpindlu po 25szt. ) i jestem zadowolony. Od czasu do czasu siegam po Verbatim DataLifePlus 700MB.
|
Ja bym wybrał Extra, miałem je no i nie narzekałem, ale na pewno to nie są żadne Basfy tylko bardzo podobnie wyglądające podróby Basfów!
pozdrawiam wszystkich Cycu |
a to ze nosnik niebieski w tych esperanzach jest to nie lepiej...tzn nie wiem tak mi sie tylko znawalo zawsz eze te ziolone jasne to takli najpospolitsze a taki niebieski to juz jakis lepszy....
no ale widze oprocz kolory (verbatim niebieski na pewno dobry:) to marka ma znaczenie jeszce...:) ok.... a te Extra to fakt to sa to samo co Basf...tylko czy x16 bedzie sie palilo x24 chyab tak..??? |
Ja tez na Teac 512eb mialem problem z esperanza zielona i niebieska x16, a na Basfach i innych wszystko ok.
|
Cytat:
|
plytki CDR...???
Ktore wybrac z tych: EXTRA, Esperanza niebieskie (x16- myslicie ze nie bedzie problemow z paleniem x 24??) , Esperanza zielona (x24).
Co byscie wybrali?? ceny te same. pozdrawiam Sampek |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:20. |