![]() |
Słownik Java PL->EN na komórę
Witam,
Tak jak w temacie, czy ktoś posiada lub wie skąd można ściągnąć, przeszukałem wszystko i nic :| |
www.dict.pl chyba jest słownik przeznaczony do telefonów i innych urządzeń mobilnych
EDIT: Cytat:
|
Cytat:
|
Nie pamietam juz jaka to byla strona, ale slowniki mam na dysku. Wiem, ze na pewno jest gdzies do nich link na forum siemensiak.pl.
Mam takie: en -> pl pl -> en de -> pl pl -> de obce wyrazy Kazdy z nich ma okolo ~4MB i do tego dochodzi jeszcze program. Jesli masz wystarczajaco duzo miejsca w telefonie to moge Ci to podeslac lub przeszukac siemensiaka i tam znajde linka do nich. |
Cytat:
Jak możesz to podeślij mi na maila en->pl i pl->en |
Cytat:
|
jak bym tez poprosił ale taki by działal z Nokia 6610
|
ja mam ale na symbiana ... SlovoED - naprawde dobry.
|
Cytat:
reputka leci do Ciebie |
Cytat:
Powinienem miec tez gdzie na dysku slownik en -> pl lub w druga strone oparty o WML, czyli przegladarke wap, ale byl on strasznie wolny i mial bardzo malo hasel. Cytat:
|
@epol mógłbyś mi też podrzucić te słowniki na maila?
|
Cytat:
A na Noki 6610i?? Ona ma 4MB pamieci. MOze jest jednak jakis slownik??? Wystarczylby mi EN->PL |
Wrzuce to wiecozrkiem na jakiegos ftpa, aby wszyscy mogli sobie posciagac.
|
Cytat:
|
Przypomniało mi się jak kolega na sprawdzian z angielskiego ze słówek zrobił sobie słownik z książki telefonicznej w komórce. O ile dobrze pamiętam to miał wtedy Nokie 6610. Jako nazwa wpisu w książce telefonicznej wpisane było słówko po polsku a później już po angielsku. Oczywiście ręcznie wpisując słówka można by było się zanudzić na smierć tym wklepywaniem ale przecież telefony można podłączyć pod kompa i z kompa bawić się książką telefoniczną.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:16. |