![]() |
Cytat:
|
Działa , bylo cos nietak ze sterownikami sound card
Pozdro :) |
Co do sterownikow to sciagnalem najnowsze nvidi do GeFORCE ...
Sciagne do karty muzycznej i zobacze.. JAk macie jeszcze jakies pomysly to dajta znac :) |
Cytat:
|
sory :)
chcialem dodac ze to komp mojego kuzyna w domu mam 3.2 intel :) 1024 ram , radeona jakiegos pro max :) ale wracajac do tej toca 2:) gra normalnie sie wlancza , jest dzwiek wsio chodzi i po 2 - 3 sec dopiero wychodzi do tej niebieskiej planszy i zrzuca pamiec ... wiec raczej karta i muza jest ok ... cholera juz nie mam wiecej pomyslow |
Cytat:
Tak jak juz mowilem, sprobuj innych sterownikow. |
1. Jak dasz więcej "!!" i "??" twój temat jest bardziej zauważalny
2. Pisanie bez polskich znaków jest wyrazem profesionalizmu 3. Przekręcanie wyrazów również jest oznaką profesionalizmu 4. Jak się kończy zdanie nie daje się kropki po przecinku _. 5. Nie używamy jezyka ulicy tylko polskiego "Dostałem dopała z polaka i nie moge iść na dżamp" - ŹLE "Otrzymałem ocene dopuszczającą z języka polskiego i nie moge iść na spotkanie towarzyskie" - DOBRZE 6. Nie pisz posta pod postem A jak myślisz co zrobić ? Wyrzuć karte przez okno i będzie fajnie! :niepow: PS. Masz fajny sprzęt do grania. Typowy super-market :serdusz: |
celeron 1.7 , 256 ram , Geforce 5200 FX . win xp
|
hmmm a jezeli to juz jest ta karta dzwiekowa to jak mam to zrobic zeby byl dzwiek ale zeby sie nie wieszalo ? \
|
Napisz cos jeszcze o sprzecie: procesor, pamiec, grafika, plyta glowna itp.
Przeinstaluj stery na jakies inne (moze troche starsze?) Jesli nie pomoze, to stawiam na pamiec. Przetestuj jakims MemTest'em albo GoldMemory. Tez mialem kiedys podobny problem z Richardem, winne byly sterowniki (ale nie pamietam od czego, albo od grafiki, albo od chipsetu, napewno cos nVidii :P) |
File Name: Smsens.sys
File Size: 3.744 File Version: 5.12.01.0000 File Company: Analog Devices, Inc. File Description: SoundMAX Stub Driver Więc karta dzwiękowa ;) |
pabloco oto co zapisalem .
SMSENS.SYS F8A15017 STOP (0xc0000005 , 0xf8A29017 , 0xF51383C0 , 0x00000000 ) base at F8A13000 datestamp 3C93AC23 jeszcze wczesniej na tym ekranie bylo napisane cos o biosie ... Nie mam pojecia co to jest ... :( Bede wdzieczny za pomoc Pozdrawiam |
A może masz "złe" słodziki :P
|
Na tym niebieskim ekranie jest tez napisany kod bledu. Zapisz go i podaj. Ewentualnie plik, ktory spowodowal wystapienie bledu.
|
Przinstaluj DirectX`a
Sterowniki do grafiki Odkręć to co masz podkręcone Usuń wirusy i trojany Sprawdz pamięc czy nie ma badów ;) Pozdro |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:59. |