Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Pytanie odnośnie poczty na Wp. (https://forum.cdrinfo.pl/f5/pytanie-odnosnie-poczty-wp-51876/)

Loczek 03.05.2005 20:28

Pytanie odnośnie poczty na Wp.

Czy działa wam poczta na wp ? Oczywiście pytanie kieruje do użytkowników poczty na Wp.pl. Nie dochodza do mnie żadne meile na skrzynke. Próbowalem wysyłać tak dla sprawdzenia listy z onetu ale nic. Onet nie zgłasza żadnych uwag, list niby doszedł a go w skrzynce nie ma. Pisalem do tych ćwoków z wp już wczoraj ale nic, cisza. Dzisiaj znowu napisałem. Parodia.

polakT 03.05.2005 20:41

to samo :(, juz czecia wpada, chyba koniec z wp

mam o2 - zawalny, ale wlekac sie idzie
mam onet - razej dziala
mam wp - ostatnio czesciej nie dziala niz dziala

-Kowalik- 03.05.2005 20:45

Ostatnimi czasy baaaaaardzo słabo.

Mr.Manson 03.05.2005 20:49

U mnie wszystko wporzadku. Normalnie odbiera i wysyla.

Loczek 03.05.2005 20:50

Wiecie co albo mi sie zdjae albo poczta na onecie jest 100% szybsza od tej na wp. Zmienilem dopiero adres poczty na ktory maja mi przychodzic powiadomienia i teraz jest ok. Na wp. dostawalem odp po paru godzinach a tu :) cacy. Ale ciekawe co tam sie im stalo tym z wp ?

polakT 03.05.2005 20:52

Cytat:

Napisany przez Loczek
Wiecie co albo mi sie zdjae albo poczta na onecie jest 100% szybsza od tej na wp. Zmienilem dopiero adres poczty na ktory maja mi przychodzic powiadomienia i teraz jest ok. Na wp. dostawalem odp po paru godzinach a tu :) cacy. Ale ciekawe co tam sie im stalo tym z wp ?

podbnie bywa z o2 - pare godzin czeba poczekac- na necie wszystko smiga, ostatnio sie przerzucilem na onet i nie mam problemow.

Loczek 03.05.2005 20:57

Doslownie zaszokowalo mnie. thomascamel napisales klinalem w outlocka a tam juz nowa poczta.

t_e_l 03.05.2005 20:59

Cytat:

Napisany przez thomascamel
podbnie bywa z o2 - pare godzin czeba poczekac- na necie wszystko smiga, ostatnio sie przerzucilem na onet i nie mam problemow.

eee ja tam nie narzekam na o2 bo chodzi dobrze, jedyne do czego sie moge przyczepić to ten holerny spam.
Jezeli chodzi o WP to co trzecia wysłana przeze mnie wiadomosc nie dochodzi, nie wiem dlaczego:(

polakT 03.05.2005 21:35

Cytat:

Napisany przez t_e_l
eee ja tam nie narzekam na o2 bo chodzi dobrze, jedyne do czego sie moge przyczepić to ten holerny spam.(

dlatego tez uzylem slowa bywa

podbnie bywa z o2 - pare godzin czeba poczekac- na onecie wszystko smiga, ostatnio sie przerzucilem na onet i nie mam problemow.

Cytat:

Napisany przez t_e_l
Jezeli chodzi o WP to co trzecia wysłana przeze mnie wiadomosc nie dochodzi, nie wiem dlaczego:(

Moze dlatego ze wp ma cos wspolnego z tp ?? ;)

Matievoo 03.05.2005 21:39

Mi wszytsko śmiga na poczie o2@,ale mojemu wujkowi nie działała kiedyś poczta wp.pl i nie wiem dlaczego ?

MacGyver 03.05.2005 21:45

Cytat:

Napisany przez Loczek
Nie dochodza do mnie żadne meile na skrzynke

Musisz poczekać bo zanim email dojdzie na Twoje konto jest czytany przez kilka osób + wysyłane są kopie do NSA co trochę obciąża serwer i wogóle ||
A tak na serio - dzis niemiałem problemów ale zdaje się, że tydzień temu poczta była "wyłączona" na jakiś czas (widocznie nienadążali z czytaniem i musieli wyłączyc :P )

Proton 03.05.2005 21:56

Cytat:

Napisany przez Loczek
Czy działa wam poczta na wp ? Oczywiście pytanie kieruje do użytkowników poczty na Wp.pl. Nie dochodza do mnie żadne meile na skrzynke. Próbowalem wysyłać tak dla sprawdzenia listy z onetu ale nic. Onet nie zgłasza żadnych uwag, list niby doszedł a go w skrzynce nie ma. Pisalem do tych ćwoków z wp już wczoraj ale nic, cisza. Dzisiaj znowu napisałem. Parodia.

Poczta na WP się wykłada! Niby wyskakuje napis, że gwarantują, iż wszystkie maile dotrą do adresatów, ale jakoś śmiem wątpić. Specjalnie wysłałem w czasie awarii WP maila z Onetu na konto WP i jestem ciekaw, czy dotrze. Wątpię!
Niby poczta darmowa, ale niech się pocałują z taką jakością świadczenia usług! Od tygodnia więcej przerw, niż normalnego działania. O2 też zaliczyło parę wpadek ostatnimi czasy. Jednakże były to chwilowe awarie... przy czym Ci mają usprawiedliwienie, bo ich konta upodobali sobie spamerzy. O2 jest na piątym miejscu na świecie, jak chodzi o ilość rozsyłanego spamu. Mało chlubne, ale zawsze to ścisła czołówka :)

mgit 04.05.2005 14:57

Mi tam na o2.pl wszystki spam trafia do folderu spam :P

ed hunter 04.05.2005 15:21

jak ktoś chce to mam jeszcze trochę gmaili do rozdania.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:30.