![]() |
Płyta Windows 2000Pro i nLite
Witam!
Używam Windows2000Pro i chciałbym zrobić swoją płytę Windows przy pomocy programu nLite. Moje pytanie to, gdzie znajdują się w systemie Win2000 pliki ServicePack i wszystkich poprawek, pytam ponieważ nie potrafię ich zlokalizować w celu ich zintegrowania :zawstydz: :zawstydz: Drugie pytanie to, czy jak zintegruje moje programy takie jak Office i inne Np. Total Commander, to czy instalacja sytemu przebiegnie bezobsługowo czy będę musiał podawać jeszcze numery, i czy te programy zachowają swoją konfigurację? Za odpowiedzi z góry dziękuję! |
Czy masz 2000 zintegrowany z servicepackami? ???
Na pewno nie. :nie: To gdzie chcesz je znaleźć? Są poinstalowane w wielu różnych miejscach. :taktak: Zanim je wyodrębnisz (jeśli to w ogóle możliwe - wątpię) to je dwa razy ściągniesz z windowsupdate. :) Co do drugiego pytania się nie wypowiadam bo się nie znam :| Poza tym temat był wałkowany - "szukaj" nie gryzie. :bicz: |
Cytat:
Zaś co do szukania, to rzeczywiście temat był wałkowany i przejrzałem wcześniej wszystkie posty z nim związane, na tej i innych stronach, ale nigdzie nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie. Pozdrawiam |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:17. |