![]() |
Cytat:
|
Cytat:
dobrze wiesz ze nie zmienie stylu i koniec rozmowy wiec nie ma sensu dyskutowac jezeli ci to przeszkadza to poczytaj forum gdzie pisza ludzie roznym style a rozumienie moich wypowiedzi nie wydaje sie trudne wystarczy przeczytac 5x :D :idea: a moze pomylilem fora i w rzeczywistosci jest to forum nie techniczne tylko humanistyczne :D |
Cytat:
2. Jeśli jesteś dłużej na forum, to tym bardziej powinieneś wiedzieć, że z kilometrowego zdania bez interpunkcji trudno wyłapać jego sens, czyli to, co najistotniejsze. 3. Posiadaczem LG nie jestem, ale ma ten model kumpel i pewne z nim problemy - tacka czasem się nie zamyka i w dodatku słychać rzeźbienie przy wysuwaniu (to powód mojego zainteresowania tym tematem). P.S. ... a polonistą był pan (wychowawca), z którym miałem wiecznie zatargi. :jezyk: :) :) |
Witam. Ja tez jestem posiadaczem modelu 4163B i te problemy z odczytem z cdrw nie sa wyssane z palca ale tylko w jednym przypadku - jak ktos owe cdrw nagral na litku. Wiem ze za chwile sie rzuca wszyscy fanatycy litka na mnie ale fakt jest faktem. Znajomy ma combo a znajoma nagryware litka i zrzucanie plyty cdrw przez 4163B (i nie tylko, bo mam takze palnik 40x12x40 LG) nagranej przez w/w litki zamyka sie w okolicach 15-20 minut. Ale dobre i to bo moj DVD-ROM pionka wysiada na starcie... Pozdrawiam
|
Cytat:
P.S widze ze byles ulubiencem swojej pani od polskiego bez obrazy :D i chyba twoje pytanie nie sa na temat :) |
Cytat:
W trosce o poziom naszego forum prosimy o sprawdzenie poprawności wypowiedzi pod względem ortograficznym i gramatycznym. Dziękujemy! (Cytat z "Odpowiedź do dyskusji") ... a forum jest po to, by je czytać (no i jeszcze zrozumieć sens wypowiedzi), no ale widzę, że już Cię uraziłem, więc: nie było tematu. :) |
Cytat:
|
Cytat:
Jakoś trudno się czyta to, co piszesz... ??? ;) P.S. Jakby co, to bez obrazy... :) :piwo: |
oki widze ze nie ma sensu prowdzic poleniki :) wiec jak zawsze :piwo:
:) |
Cytat:
Po drugie wiekszosc uzytkownikow chwali sobie model 4163b :taktak: Dobrze wiemy, ze 90% problemow z napedem to niewiedza uzytkownikow, a 10% wada napedu :taktak: Dlatego irytuja mnie takie ogolnikowe opinie o jakims modelu. Cytat:
Proponuje zakonczyc polemike :piwo: - mocno odbieglismy od tematu :) |
Cytat:
P.s no a mam pytanie gdzie to napisales w tym temacie ze miales 1653 i masz 1673 bo chyba nie widze tego :) ale widze tylko jakies punkty 1 do 5 wszystkie te napedy niby masz :D acha juz nie masz 1653 tylko 1673 :D :| |
Cytat:
|
Mam combo , DVD-Rom i nagrywarkę DVD(w 2 kompie) firmy LG i są ok.
:piwo: |
@Kataryniasz no wlasnie a skad ty wiesz czy nie widzialem ja tego nie rozumiem moze wroszka ci podpowiedzia straciles nie potrzebnie 5 zl na smsa :haha:
tak w kwesti sprostowania to ja koledze montowalem ten naped w kompie moze ci fotki przysalac jezeli z ciebie taki nie dowiarek . Wiesz teraz widze ze jestes spec tylko od 4163 no jasne zapomnialem jak sie ma tylko ten naped to opinia moze byc tylko jedna :D P.s a z tego co wiem na temat liteona tez sie wypowiadales wiec nie piernicz teraz zaczynasz bajki opowiadac :) Cytat:
|
Gdyby kolega mnie posluchal kupil by Benq :)
Ja sie nie wypowiadam na temat napedow , ktorych na oczy nie widzialem - w przeciwienstwie do Ciebie i tylko o to mi chodzilo. Skoro temat jest o 4163b to chyba logiczne, ze chodzi o ten naped, a nie o kazdy inny LG... |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:04. |