![]() |
Ogame.
Chej czemu nie ma forum sojuszu CDRinfo? :/ ??? ??? ??? ??? (( (( (( :\ :\ :\
|
Cytat:
Aby miec dostęp trzeba grać w OGame i być w sojuszu CDRinfo. Jeszcze parę dni temu miałeś dostęp ale teraz zmieniłeś sojusz więc ... |
Szpiegom mówimy: NIE!!
|
Ja też miałem dostęp do ukrytego forum, odstąpiłem konto teo32 i straciłem możliwość wglądu w poczynaniach sojuszników w podbijaniu kosmosu... :(
Z racji, że gram na uni11, to czasem można było znaleźć kilka wskazówek... Ale trudno :P :( |
Nie żebym się czepiał, ale dlaczego ten temat jest w propozycjach a nie w offtopic??
|
Nazwa tego działu forum brzmi: "Propozycje, sugestie, błędy forum". Zapewne @Gardezjusz 1 uznał brak działu Sojusz Cdrinfo w Ogame za błąd :)
|
Cytat:
Ja też chce w Ogame pograć :ja_chce: Może jakiś link :> |
ogame.pl
Tylko niewiem czy można się jeszcze zapisać do Uni1. Jest już Uni18 ale CDRinfo gra własnie na Universum1. Drugie wyjście to przejęcie od kogoś konta. |
Cytat:
|
Cytat:
Miałem namyśli 18 a napisałem 11 :ysz: |
Kurcze, jeszcze w to gracie? Myślałem, że się Wam szybciej znudzi :) To ile macie teraz średnio punktów? I jakie statki budujecie?
|
@andrzejj9
ciii... tajemnica wojskowa... ;) |
Status: High Classified Information ;p
|
Kurcze, zaraz sobie sam przyznam uprawnienia do oglądania tamtego działu.. Ja tu muszę moderować, sprawdzać, banować, kasować... ;)
|
Cytat:
Pozdro |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:58. |