![]() |
w AIWAch z przed paru latek były jakieś tragiczne lasery, wielu moich znajomych i ja skusiło się na zakup niniwieży AIWA i we WSZYSTKICH przypadkach po ok. 2 latach padł laser. wymiana we własnym zakresie to ok. 70 zł. w DVD nie wiem. pomimo to sobie i córce kupiłem discmany AIWA (poprzedni padł, też laser i zaliczył lot do śmieci) ponieważ po oględzinach okazało się, że laser jest ten sam co w Sony, głośniej grają (i nie gorzej) - można podłączyć większe słuchawki a cena 100 niższa.
|
DVD AIWY ma już pare latek i z tego co widzę to taki jego urok, bo koleś ma jakieś dvd tak zwany kożystny zakup dawali do pasty do zębów HIPER MARKIECIE :) to dałem mu płytki wypalone x12 na PLEXIE i nawet się niezająknął
|
może to jest tak, że teraz Aiwa to Sony a Sony ma laser LiteOna i z tego powodu lubi się z nagrywarką LiteOna ^_^
a jeśli to stara Aiwa (z normalnym napisem a nie takim znaczkiem, http://www.eu.aiwa.com/en/img/home2/logo.gif to cud, że jeszcze coś czyta. || |
Oto przyczyna:Dvd Aiwy:)
|
Płytka dvd wypalona plextorkiem 716 niedziała
Płytka dvd wypalona plextorkiem 716 niedziała w stacjonarnym dvd AIWY, natomiast ta sama płytka zripowana na HDD i wypalona na LITEONIE lub LG działa bezproblemowo
Płytki wypalone na PLEXIE w innych dvd działają bezproblemow jest tylko problem z tym DVD aiwy co to może być za przyczyna |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:42. |