![]() |
Tutaj znajdziecie odpowiedź na pytanie co zrobić jak FS2 nie działa 8 )
|
Wszystko znajdziesz tu , jesli tam nie bedzie to już nigdzie :P
|
czy ktoś mi pomoże???????????????
|
potrzebuję pomocy odnośnie gry fishing simulator 2
wyślijcie mi na www.kolumb@vp.pl dobre łowiska i resztę dodatków dotej gry może być też i spolszczenie.napiszcie gdzie umieścić te dodatki.DZIĘKI
|
dzieki a dostaleś linka skad mozna pobrać jakby cuus?
|
Poszlo na skrzyneczke.
|
bez nawiasu kurde zapomniałęm go usunąć:/
|
Tribunal podal meila, ten meil ktory masz w podpisie pisze sie z tym kwadratowym nawiasem na poczatku ?? Wysle tobie wtedy na meila normalnie po poczcie.
|
Loczek masz do tego instalke?
Walnąłbys mi przez www.yousendit.com |
Wczoraj bylem na prawdziwych rybkach. Bylo marnie, nawet bardzo ale humory nam dopsywaly.
PS. jeziora bedace pod jurysdykcja PZW sa o 10 razy lepsze niz wiekszosc prywatnych jezior. PZW zarybia, pilnuje i przestrzega limitow, a prywaciaz ciagnie niewód przez cale jezioro i bierze wszystko co znajdzie w sieci. Przyklad. Jezioro Rajgrodzkie duzy, gleboki akwen wodny, gdzie podobno kiedys bylo mnostwo ryb, teraz trzeba sie dobrze nameczyc zeby cos zlapac. A po drugiej stronie. malutkie jeziorko Toczyłowskie. 15 razy mniejsze a ryb.. ahh szkoda gadac trzeba jechac :) |
Loczek chyba z ciekawosci sobie zzassam normalnie kurde no!
|
Może złej przynęty używasz, spróbuj na chleb może poskutkuje :)
|
Sama gra wazy tylko kolo 6,5 mn. Ale na mulku dostepne sa wersje i po 300 i po 600 mb. Ale tamte maja dodatkowe plansze.
|
a ile to wazy moze sobie zassam
|
To jest super symulator lowienia ryb, gralem kiedys w to na win98 a na xp mi nie idzie. naprawde warto sie zainteresowac ta gra.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:04. |