Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   program do wysyłania sms na numery 7xxxx (https://forum.cdrinfo.pl/f5/program-wysylania-sms-numery-7xxxx-51954/)

nowak 06.05.2005 20:19

program do wysyłania sms na numery 7xxxx

Szukam programu do wysyłania sms za darmo z kompa na numery 7xxx. Wiem, że taki program istnieje, wymaga połączenia komórki z kompem kablem, ale nie mogę na niego trafić. Może ktoś mi pomoże.

IceManSpy 06.05.2005 21:19

Cytat:

Napisany przez nowak
Szukam programu do wysyłania sms za darmo z kompa na numery 7xxx. Wiem, że taki program istnieje, wymaga połączenia komórki z kompem kablem, ale nie mogę na niego trafić. Może ktoś mi pomoże.

A po co chesz tak wysylac skoro potrzebuje polaczenia z komem?? Wyslij z komorki??
Chyba ze to za free :>

Eliasz 06.05.2005 21:49

Połaczeni komórki z kompem ??? Jak tak zrobisz to tak samo będzie jakbyś wysłał sms'a normalnie z telefonu. Może i wyślesz z kompa ale i tak ci policzy na karte za tego sms'a.

No chyba że chcesz to zrobić jakoś bez karty, ale to też niewykonalne przecież.

Loczek 06.05.2005 23:16

Sorry ze sie pytam ale jaka siec ma numery zaczynajace sie od 7....... ?

gallus 06.05.2005 23:43

A nie chodzi tu czasami o numery takie, które są droższe i wykozystują je telewizje itp. do audiotele itp. konkursów ? :D

Piterniel 06.05.2005 23:46

Dokładnie te numery
Skąd masz pewność, że on istnieje ?

epol 06.05.2005 23:52

Jelsi jest potrzebne polaczenie z fonem to program zapewne bedzie ciagnal kase z karty SIM.

ryba120 07.05.2005 00:26

Cytat:

Napisany przez nowak

Nawet gdy Ci się uda znaleźć taki program i wyślesz sms-a na numer zaczynający się od cyfry 7xxx czy to ma sens ?

Przecież i tak żaden operator nie oddzwoni do ciebie w sprawie ewentualnej wygranej bo kapną się że puszczasz z kompa.

siwy_mw 07.05.2005 11:14

Cytat:

Napisany przez ryba120
Nawet gdy Ci się uda znaleźć taki program i wyślesz sms-a na numer zaczynający się od cyfry 7xxx czy to ma sens ?

Przecież i tak żaden operator nie oddzwoni do ciebie w sprawie ewentualnej wygranej bo kapną się że puszczasz z kompa.

Sa tez inne fajne 8 ) strony gdzie mozna placic za dostep za pomoca sms :jem:
jak by sie tak dalo wyslac z kompa to by mialo sens, tylko wtedy gdy sms powrotny z kodem wroci na kompa :piwo:

marcin_prezes 07.05.2005 20:05

jak masz NOKIE to możesz poszukać OXYGEN PHONE MANAGER zniego idzie nawet dzwoonić jak jest fon podlączony

Eliasz 08.05.2005 13:21

Cytat:

Napisany przez marcin_prezes
jak masz NOKIE to możesz poszukać OXYGEN PHONE MANAGER zniego idzie nawet dzwoonić jak jest fon podlączony

Taaaa, tyle że nie za darmo.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:43.