Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Propozycje, sugestie, błędy forum (https://forum.cdrinfo.pl/f10/)
-   -   Czy ta żałoba na forum kiedyś się skończy? (https://forum.cdrinfo.pl/f10/czy-ta-zaloba-forum-kiedys-sie-skonczy-51956/)

Briho 06.05.2005 22:41

Czy ta żałoba na forum kiedyś się skończy?

Witam! Mam pytanko - co się dzieje z głównym bannerem tego forum? Ja rozumiem, umarł wielki człowiek, trzeba to było jakoś uszanować, ale bez przesady, żałoba chyba nie może trwać wiecznie ;).

demek 06.05.2005 22:54

nie pisz takich rzeczy bo cie zaraz zgnoja i ujemne reputki wsadza....

Briho 06.05.2005 23:33

demek, jeśli tak zrobią to już będzie świadczyło tylko o nich. Ja nie mam sobie nic do zarzucenia, przecież nic złego nie napisałem, nikogo tym nie obrażam. Po prostu dziwne jest dla mnie to, że przeszło miesiąc od śmierci papieża ciągle banner wygląda tak jak wygląda. Rozumiem, tydzień, dwa tyg, ale ponad miesiąc? Czegoś takiego nie ma już nawet na stronach katolickich. Ja tylko zauważam fakt i pytam, czy to administrator zaspał, czy może jest tego jakiś inny powód?

ps. widzę, że już jednak reputacja mi nieco podupadła. Czyżbym nieuważnie przeczytał regulamin forum? Hm, jednak czytam go ponownie i nie widzę w swoich postach nic, co mogłoby być z nim niezgodne. No ale ok, widzę że forum rządzi sie jakimiś dziwnymi prawami ;)

grzeniu 06.05.2005 23:40

Cytat:

Napisany przez demek
nie pisz takich rzeczy bo cie zaraz zgnoja i ujemne reputki wsadza....

Bez przesady, Briho ma racje.
Przypuszczam ze ekipa zapomniala, mieli reorganizacje serwera wiec co innego na glowie.
Ale fakt faktem - przydaloby sie juz zmienic ten baner i przywrocic oryginalne barwy serwisu.

mensir67pl 06.05.2005 23:44

Cytat:

Napisany przez Briho
Witam! Mam pytanko - co się dzieje z głównym bannerem tego forum? Ja rozumiem, umarł wielki człowiek, trzeba to było jakoś uszanować, ale bez przesady, żałoba chyba nie może trwać wiecznie ;).

A co obrazek nagrywarki tama byc a co to za roznica popieram niech bedzie tam PAPIAZ a do ostatnich dni FORUM .........

Briho 06.05.2005 23:58

Cytat:

Napisany przez mensir67pl
A co obrazek nagrywarki tama byc a co to za roznica popieram niech bedzie tam PAPIAZ a do ostatnich dni FORUM .........

Wiesz, różnica jest malutka - tylko taka, że to jest forum komputerowe a nie katolickie. I wydaje mi się, że właśnie obrazek nagrywarki byłby tu obecnie bardziej na miejscu niż portret papieża (którego swoją drogą bardzo szanowałem i ceniłem). Ale ok, jeśli ma tak być, to niech już będzie :). Ja tylko chciałem zasygnalizować ten drobny szczegół i nie musicie się oczywiście ze mną zgadzać.

epol 07.05.2005 00:00

Ja tez dalej mam avatar w odcieniach czerni. I wyglada, ze za predko to sie nie zmieni.

CIAPEK 07.05.2005 00:12

racja, można by było już zejść na ziemie.
wszyscy już wrócili do normalności, my nie...

ryba120 07.05.2005 00:12

Cytat:

Napisany przez Briho

Każdy ma prawo do wyrażenia swojego zdania, jednak trzeba pamiętać, że Ojciec Święty Jan Paweł II dla wielu ludzi sądzę, że dla większości Polaków był wielkim autorytetem którego nigdy nie zapomnimy. Myślę, że większość osób odwiedzających strony cdrinfo nie ma nic przeciwko temu, aby wizerunek Ojca Świętego widniał jak najdłużej.

Briho 07.05.2005 00:29

Cytat:

Napisany przez ryba120
Każdy ma prawo do wyrażenia swojego zdania, jednak trzeba pamiętać, że Ojciec Święty Jan Paweł II dla wielu ludzi sądzę, że dla większości Polaków był wielkim autorytetem którego nigdy nie zapomnimy. Myślę, że większość osób odwiedzających strony cdrinfo nie ma nic przeciwko temu, aby wizerunek Ojca Świętego widniał jak najdłużej.

Widzę, że się niestety nie rozumiemy. Bo ja piszę zupełnie o czym innym i Ty piszesz zupełnie o czym innym. Przeczytaj jeszcze raz co napisałem wcześniej i wyciągnij z tego wnioski. Sugerujesz, że dla mnie papież był nikim ważnym? Sugerujesz, że to co napisałem może w jakiś sposób obrażać innych forumowiczów? Jeśli tak, to wyciągasz zupełnie nietrafne wnioski, wzięte chyba wprost z księżyca. To tyle ode mnie w tym temacie, co chcialem to zasygnalizowałem. Pozdrawiam!

Bartez 07.05.2005 10:38

Briho jak najbardziej ma rację. Forum to społeczność złożona z wielu ludzi, którzy mają różne poglądy, wyznania i opinie na niektóre tematy. Dlatego my musimy być pod tym względem neutralni i tacy będziemy się starali być.

Obrazek zniknie. Zniknie też stary top i w jego miejsce pojawi się top, który mamy na wszystkich stronach serwisu. Mieliśmy trochę ostatnio na głowie i stąd to opóźnienie, za które przepraszamy. W ciągu kilku dni góra się zmieni.

demek 07.05.2005 12:43

Cytat:

Napisany przez Briho
ps. widzę, że już jednak reputacja mi nieco podupadła. Czyżbym nieuważnie przeczytał regulamin forum? Hm, jednak czytam go ponownie i nie widzę w swoich postach nic, co mogłoby być z nim niezgodne. No ale ok, widzę że forum rządzi sie jakimiś dziwnymi prawami ;)

mowilem.....mnie sie tez dostalo tylko przez to ze w pewnym poscie o papiezu nie wszyscy zrozumieli o co mi chodzi....ale plakal z tego powodu nie bede...

polakT 10.05.2005 21:39

ja sie też podpisuje pod zdjeciem portretu.

Bartez 17.05.2005 03:12

Top zmieniony.

polakT 17.05.2005 09:15

i dobrze...

ale teraz jakos tak inaczej sie zrobiło na forum - nowczesniej

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:27.