![]() |
Norton Ghost 2003 - problem
Własnie kupiłem sobie Nortonka ghost... i mam problem:D Chce zrobić sobie obraz całej partycji C: al nie wiem jak:P chodzi mi o to, ze instaluje sobie na nowo windowsa wszystkie sterowniki i to co Mi jest potrzebne i robie sobie tego obraz a w razie formatu dysku... wkładam tylko płytkę Ghost i po chwili mam znowu windowsa...jest taka możliwość jak to zrobic??
|
Najlepiej to zobacz w instrukcji ;)
A jeszcze lepiej to zrób płyte botowalną programem {też w instrukcji powinien być opis} Chyba, że płyta jest już bootowalna to ustaw w BIOS startowanie CD jako pierwszego |
program po polsku a help i te inne *******y po angielsku
|
|
Zrobienie kopii partycji to małe piwo.Schody zaczynają się przy przywracaniu z poziomu biosu.Jeśli możesz pogadaj z kimś co to już robił bo jak się machniesz to możeszz sobie cały dysk skopać.A tak na marginesie to musisz mieć postawiony win+ghost bo inaczej nici z przywrócenia.Jeśli masz jeszcze jakieś pytania to damian7402@interia.pl.Ja kożystam z ghosta 2003 i dość często .
|
http://www.acronis.com/homecomputing...cts/trueimage/ - Acronis True Image 9.0... Ghost nie wart ceny.
|
Następny archeolog nam się szykuje..?
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:14. |