![]() |
nowy palnik DVD
Witam.
Mam zamiar kupić nową nagrywarkę oczywiście już DVD. Recenzje czyta sie bardzo miło ale to nie zastąpi "żywego" opisu użytkownika. Co poleca Szanowne Grono? |
Ja już od pewnego czasu przymierzam się do kupna i jak się w końcu zdecyduję, to prawie na pewno będzie to ten najnowszy model LG (sorry, ale nie pamiętam akurat symbolu - coś 63 czy jakoś tak końcówka..). Myślałem o Liteonie, bo do tej pory wszystkie napędy miałem tego producenta i nie narzekałem, ale jednak jeśli chodzi o jego najnowsze napędy, to mniej więcej połowa jest dobra, a co drugi nadaje się od razu do reklamacji. A do tego jednak napędy Liteona mimo, że dobre, zawsze były głośne, a mi ostatnio zaczęło to przeszkadzać. LG jest zdecydowanie cichszy a do tego jest to naprawd dobre urządzenie :)
Jakiś tydzień temu średnia cena za niego wynosiła ok. 220 złotych. Uważam, że to już jest kwota, którą spokojnie za nagrywarkę DVD można zapłacić. |
Cytat:
Cytat:
|
a co powiecie o DVD-RW LiteOn SOHW-1673 OEM + Oprog. Nero 6.0 Suite, Power DVD 5.0 gwarancja: 24 mies. za 199zł
|
Ja bym wzial ;)
|
Cytat:
A ten Litek niexle wyglada BRAĆ GO! :piwo: |
jeśli stawiamy na wybory pomiędzy litkami a samsungami to ja proponuję zmienić temat. ||
na inne firmy. :) |
Cytat:
miałem cztery różne modele litka i każdy znich okazał sie wielką klapą no może ten ostatni jaki miałem (832) tylko do czegoś sie nadawał a polecam to samo co legion obecnie właśnie mam Pioneer DVR 108 i naprawde jestem z niego zadowolony |
Co masz do samsungów ed hunter?
Ja miałem nagrywaer DVD przed tym ale sie zdu***** i wymienili mi na ta i dział jak złoto:D A liteona mam zwykłą nagrywarkę i DVD rom zwykły mam samunga i nie narzekam |
Cytat:
Tylko ta nazwa taka egoistyczna ... || :mruga: |
Cytat:
Własnie ten napęd kupiłem tydzien temu. Jak narazie niemam problemów. A wybierałem pomiędzy LiteOn'em 1673S a własnie tym LG'kiem. |
Cytat:
Żeby sobie z LG zrobić dobry piekarnik :D Bo w OT jest tylko jeden taki temat, nie kilkaset :> |
Cytat:
|
Cytat:
Natomiast @ Ed -ta oferta, którą podałeś wyżej, nie jest według mnie rewelacyjna. Za tyle można mieć ten sam napęd, z tymi samymi dodatkami, ale w wersji box. Niby niewielka różnica, bo dodatki te same, ale jednak (www.proline.com.pl) :) @ Mac Cóż to za zmiana? Teraz to już przecież nie MacGyver, tylko porucznik... zapomniałem ;) |
Cytat:
Musi być taki rozciągliwy, elastyczny i sprężysty Co by tackę z powrotem wciągał, no nie? :D ^_^ |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:49. |