![]() |
Czym Przegrywać Oto Jest.........
Nurtuje mnie pytanie czym przegrywac płyty dvd-video ?? Nero jak wybiore opcje 8x to przegrywa mi 4X to samo jest z cloneDVD a juz nie mowie co sie dzieje jak wsadze plytke i dam zeby przegral z predkoscia MAXIMUM :(( klapa totalna przegrywa z 12X plytki 8X, plyty 4X nagrywa z 2x ale to czasem sie tak dzieje sporadycznie a mam nero 6.6.0.6 !! Co jest do licha !! czy moze znasz jakis inny super program ?? Prosze o pomoc bo dostaje juz nerwów !! Naprawde.... trace cierpliwosc mam nagrywarke Pioneer 109 !! z nowym wgranym niedawno biosem !!
|
mnie sie wydaje zeto od plyt zalezy,ale moge sie mylic
|
Mily_ na pomoc!!!!!!!!!!!!!! :>
|
No ale nie prosze o wypowiedz jakimi programami przegrywacie !! Moze sciagne cos co akurat bedzie chodzilo wysmienicie i właśnie czemu nero nie chce mi zrobic obrazu plyty DVD-/+ R na dysku ??
|
a masz partycje NTFS? bo na Fat 32 nie idzie zrobic obrazu dvd,jakiej plyty nierobi ci obrazu na hd[film gara]?Ja uzywan Nero,
|
Cytat:
bo idzie zrobic obraz ktory ma ponizej 4GB a takich troche mozna jush spotkac :taktak: |
Cytat:
|
FAT32 ma w specyfikacji maxymalny plik 4GB
wiec jak koledze sie uda to niech sobie zrzuca, ale NTFS troche bezpieczniejszy i stabilniejszy :taktak: uzywam i nie narzekam bo na facie troche sie kaszanilo lecz ma tesh wady bo jak sie wszystko posypie to spod DOSa nici z odzyskaniem danych :( |
Cytat:
Jest też wolniejszy od FAT - to wynika z operacji na tabeli indeksów wskazań do plików będącej w pamięci a nie na fizycznych wskazaniach położeń plików - ale przez to jest bezpieczniejszy - patrz powyżej :-). Coś za coś. Co do odzysku danych to polecam Winternals ERD Commander - wszystko da się nim odzyskać tak jak w starym dobrym DOSie. Pozdrawiam! PS - pociągnąłem off topic :-) |
Ja używam "InterVideo DVDCopy 2" i jestem bardzo zadowolony :)
|
Ja uzywam Nero w wersji 6 a do kopiowania DVD izywam CloneDVD 2 i Any DVD oraz do tworzenia obrazow ISO uzywam ULTRA ISO
|
Cytat:
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:25. |