![]() |
Kopiowanie plyt zabezpieczonych a nagrywanie jako niezabezpieczona
Sorka za taki dlugi tytul :P
Mam pytanie. Robie obraz plyty zabezpieczonej np Safedisciem przez program XXX. Potem daje to do wirtulnego i chce zrobic programem YYY obraze ale bez zabepieczenia tzn bez wlaczonego odpowiedniego profilu. I czy to bedzie kopia dobra nie wymagajaca poslodzenia??? Czy mozna np to co jest w wirtualnym napedzie nagrac np Nerem??? NIe wymagajac slodzenia??? P.S. Pytam sie dlatego ze moja nagrywarka nie obsuguje nagrywania w trybie RAW. P.S.2 Jak posta lamie zasady to prosze go o skasowanie bez :banan: P.S.3 Bede nabierzaca wyjasniel a raczej aktualizowl o co mi chodzi :) |
Kopia bedzie wymagała posłodzenia, niestety. Dane o błednych sektorach (istota SafeDisca) przenoszą także formaty ISO czy BIN, więc obraz ISO jest w tym konkretnym przypadku wart tyle samo co np MDS. Problem polega na tym, że ma sz dokładna kopię wraz z zabezpieczeniem i jeżeli nie nagrasz w trybie RAW to zgubisz zabezpieczenie i gra sie nie odpali.
Innymi słowy- nie ma różnicy czy nagrasz MDS zrobionego z profilem czy ISO bez błednych sektorów- bez RAW efekt bedzie ten sam. Tak z ciekawości- jaka to nagrywarka? |
Cytat:
Ona chyba nie obsluguje RAW? |
Cytat:
Może sie udać pod warunkiem, że nie jest to jakis nowy SafeDisc. Pozdrawiam |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:18. |