![]() |
Cytat:
Jesli bedziesz mial jakies klopoty (odpukac :)) z CX65 to zapraszam na www.siemensiak.pl na forum :) |
rozumiem o co ci chodzi:)
ale ja nie moge miec telefonu na abonament bo nie mam hamulca:) jakim jest mix lub telefon na karte I wcale sie nie męcze ale juz za pozno:) Dzieki za pomoc Mam cx65 i mam nadzieje ze bedzie mi sluzyl Pozdrawiam |
Cytat:
W marcu tego roku podpisywalem po rak kolejny umowe z IDEA z tytulu Propozycja. Wzialem sobie Jedna Idee 25 (25zl, przejscie bylo darmowe) na 12 miesiecy. Do tego dostalem rowniez na 12 miesiecy takie pakiety: 1) 20zl na SMS/MMS po IDEI, SMS 10gr, a MMS 20gr 2) 20zl na rozmowy po IDEI, 1 minuta 40gr Te 25zl co place w abonamencie tez mam do wykozystania na wszystko co sobie dusza zapragnie :) Reasumujac placisz co miesiac 25zl, a wykozystujesz 65zl, czyli rocznie masz 780zl za jedyne 300zl :> A za rok znow sobie podpisuje umowe na podobnych warunkach, a Ty sie meczysz :D W wypadku gdy podpiszesz umowe z telefonem placic 50zl na miesiac przez 24 miesiece, czyli 1200zl. Do tego dochodzi koszt telefonu - nie wiem jaki jest, ale przyjmnijmy srednio 100-200zl za CX65. Za ten telefon nowy w komisie dostaniesz ~400zl jesli chcialbys go sprzedac. Producent na CX65 daje 24 miesieace gwarancji, wiec kup w jakims porzadnym komisie lub na allegro pelny komplet, uzywke 3-4 miesieczna z gwarancja i tez masz fon jak nowy. Uwierz mi - czesciej sprzedaje sie uzywki kilku miesieczne cx niz nowki, a roznica w cenie dla klienta jest jakies 100zl. |
nie no wezme idea mix bo wszyscy znajomi maja idee, a pozatym Epol gdybym nie musial brac fona to bym wzial na karte ale mojej zonie zepsuł sie telefon i jestem zmuszony wziasc mixa i tak i tak wydaje co miesiac 50 pln na karty wiec wole wziasc mixa z umowa niz kupic uzywany telefon z allegro (wiadomo mozna trafic okazje ale co nowy to nowy)
Musze tylko zone przekonac do idea mix50 i Siemens cx65 jest moj Pozdrawiam |
Cytat:
u mnie Plus GSM wymiata od 7 lat - posłuszny jak pies jednemu dostawcy GSM :)... no wcześniej była Era, ale tylko 2 lata :) |
Cytat:
Co do baterii to mala ciekawostka, bo juz kilka osob o tym pisalo, ze gdy byla za granica to bateria trzymala okolo 1,5-2 razy dluzej niz w Polsce. Wracajac do tematu: Jesli bierzesz abonament to poradze standardowo. Nie bierz telefonu tylko podpisz umowe jako Propozycja. Wez ja na 12 miesiecy i dowiedz sie co Ci sie przysluguje. Tak wychodzi duuzo lepiej. Uslugi sa wiecej warte niz telefon. Biorac fon "musisz" podpisac umowe na 24miechy. Zalety juz kiedys wyliczalem. |
Cytat:
|
siostra ma c65 - jest niezadowolona ten siemens jest slaby:( bateria trzyma jej max 3dni!! telefon sie zawiesza wolno chodzi w menu,a na dodatek wykonany jest z jakiegos tandetnego plastiku... dla mnie jedynymi + sa aparat i pamiec. Zobacz opinnie o 3100 bez aparatu i ma mniej pamieci ale ma dobra baterie i ogolnie :) firma z Finlandii :)
|
Cytat:
To chyba sie w zadnych standardach nie mieszcze ;) |
nokia 6670, nokia 9500, nokia 6630, sony ericson s700i jako high end, middle end siemens s65, sony ericson k700i, low end nokia 6020 , se t630, motorola v500, z tych co piszesz brałbym nokię, powody? wyświetlacz jak w 6600 o mniejszej rozdzialce......jakość wykonania bateri taka jak w wyższych modelach.
|
Cytat:
Idź lepiej do salonu Ery i wybierz sobie porządny fonik w przystępnej cenie :taktak: |
no czy ja wiem w sumie od modelu t630 same konkretne:) ale nie t290 nawet ciezko to z kompem podlaczyc
|
czemu smutne - Kazdy SE lepszy od nokii :>
|
Cytat:
|
Cytat:
W Idei przy kwocie deklarowanej 25 zł porządny telefon kosztuje ponad 200 zł || |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:23. |