![]() |
Przestęprzość komputerowa
Witam wszystkich ...
Muszę zrobić prezentacje na temat przestępczości komputerowaej , lecz pomysłów mam nie wiele :) a mianowićie to co mi przychodzi do głowy to : Piractwo ( palenie płytek ) , eMule , kaza , ataki komputerowe tzw. włamy i dalej nie wiem bardzo bym prosił o przdrzucienie jakiś pomysłów ... napiszcie co mógłym jeszcze dać do tej prezentacji ... pozdrówki |
|
Ja bym rozpoczął od nadużyć policyjnych wzgledem obywateli i przywłaszczania sobie dowodów przestępstwa lub brak elementarnej wiedzy w działaniach mających na celu zwalczanie piractwa za którą to niewiedzę najbardziej poszkodowani są kontrolowani dotyczy to też firm bo czas jest cenny i nikt czy to skarbówki czy to policji uczył podstaw nie będzie zwłaszcza podczas wspomnianej ewentualnej kontroli.
Myślę że to też pod owe przestępstwa komputerowe podpada 8 ) :-) A tak se napisałem a co :-) || |
Jeszcze jedno bardzo wezne .... czy wiecie jak to zrobić w power point ? jak najade na to to żeby taka chmurka się pokazywała z objaśnieniem :D
http://img93.exs.cx/my.php?loc=img93&image=asd7.jpg :/ coś nie moge wstawić obrazka wiec dam link ... |
To sa komentarze, poszukaj w opcjach powera
|
komentarze ? chyba to się nazywa inaczej bo nie widać tego . Może poszukaj u siebie i daj mi namiar na to
|
To moze przypisy, lub podpisy, nie mam teraz tego zainstalowanego
|
|
Tak jest ale mi chodziło o co innego ... Bo jak wstawie komentarz to pojawia się taki przycisk , a najlepiej żeby było jak najade na ten wyraz :)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:36. |