![]() |
Cytat:
|
jak ci sie udalo wgrac uklad scalony (cmos to rodzaj ukladu scalonego) do nagrywarki?
i co zes wymyslil zeby usunac biosa? bez biosa nagrywarka = kupka kabelkow i zebatek z soczewka na wiezchu|| no dobra a teraz na serio - jaka nagrywarka? na forum.rpc1.org znajdz biosajakiego chcesz (czyli jakiego miales skoro chcesz do niego wrocic) i go wgraj nie zadziala bios od producenta bo nie jest odbezpieczony i nie pozwoli nadpisac nowszej wersji jaka wgrales jesli nie wiesz jaki miales bios (nie, nie da sie teraz tego sprawdzic jesli nie masz gdzies tego zapisane, a raczej nie masz) to wgraj jakis starszy (albo nowszy) niz ten co masz wiekszosc producentow sprzetu numeruje biosy nadajac nowszym koljene numerki, najczesciej uzywajac kombinacji liter i numeru biosa, biosy najczesiej numeruje sie kozystajac z liczebnikow dziesietnych (cyfry) lub szesnastkowych (cyfry i 5 liter alfabetu) |
Jak wywalisz bios to wogule ci nie bedzie nagrywać ||
|
Co zainstalowałeś. CMOS? [już skumałem to wersja firmwaru ;)]
Jeżeli nagrywa Ci dłużej to włącz DMA. Co do usuwania biosu. Możesz zawsze wgrać jego poprzednią wersje. P.S. Jakiej firmy masz palare?? |
Jak usunąc bios nagrywarki?
Jak usunąc bios nagrywarki,zainstalowałem wesje CMOS i dłużej mi nagrywa niż przedtem?
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:58. |