![]() |
1492 Wyprawa Do Raju - Niez³y LOL
Wpad³a mi w rêce p³ytka o tytule jak w temacie
Do³±czana najprawdopodobniej do jednej z kolorowych gazetek I nie by³oby w tym nic nadzwyczajnego :nie: Gdyby nie to co przeczyta³em na rewersie kartonowej ok³adki p³yty: " FILM, MIMO JEGO ZNACZNEJ D£UGO¦CI UMIESZCZONO NA P£YCIE JEDNOWARSTWOWEJ, JEDNOSTRONNIE ZAPISYWANEJ (DVD5). WYDAWCA UCZYNI£ TO W ZWI¡ZKU Z OBAWAMI O NARA¯ENIE P£YTY DWUWARSTWOWEJ NA USZKODZENIA PODCZAS DYSTRYBUCJI CZASOPISMA. ZABIEG NINIEJSZY WYKONANO Z MINIMALN¡ UJM¡ DLA JAKO¦CI FILMU " ^_^ Dodam jeszcze, ¿e p³ytka ma 3.68Gb A jako¶æ jak na DVD - choæ to odczucie subiektywne - jest raczej dupiasta :wsciekly: :sciana: |
rzeczywiscie 2-warstwowki sa takie delikatne - czy glupia wymowka?
|
:>
Jak tak - to na drug± warstwê mogli daæ drugi kartonik :taktak: :czar: |
No ja akurat mam z czasopisma komputerowego "1492 Wyprawa do raju" jest nagrana na p³ytce dwuwarstwowej i zajmuje 5,61 GB wiêc nie narzekam :)
|
Ilo¶æ za³±czników: 1
Kolumb do plyal do wysp bahama ! a to tylko zut kamieniem od cuby ! i zamiast Fidela byl by Kolub !!!
a film jest ciekawy i piekne krajobrazy |
Cytat:
normalnie system operracyjny mózgu siê zawiesza od czytania takich bzdetów drugi kartonik? przy takim podej¶ciu to cud, ¿e nie zmie¶cili tego na jednym vcd ^_^ - wiem nie uda³o siê, ale bankowo próbowali :> |
Panowie - wiêcej szacuneczku dla wspania³ego wydawcy :O
Za co pytacie ??? Otó¿ za jego ... uczciwo¶æ :piwo: Wykaza³ siê ni±, poniewa¿ zdecydowa³ siê umie¶ciæ tak± informacjê, której wielu w ogóle nie zamieszcza :nie: Czy¿ nie nale¿± siê s³owa uznania zamiast krytyki. ;) |
Cytat:
Za take teksty, który wciska siê ciemnocie I za pisanie g³upot :\ Niez³y szacunek siê w ten sposób zdobywa ... :glaszcze: :D |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:53. |