![]() |
Pojawił sie Stalker Alpha
Ilość załączników: 1
wazy cos 121mb
na 1.8 athlon 768 ram ddr i radeon 9550 extreme chodzi bez problemu 8 ) |
Ilość załączników: 1
:o
|
No nareszcie cos już jest :D
Jak narazie alpha nie ma za dużych wymagań (???) ;p Ciekawe jak to będzie w finalnej wersji... Jak się gra??? |
W ktorym sklepie mozna go kupic ?? ;-)
|
hmm.. chyba narazie w sklepach o nazwach: Internet, eMule, DC, Kazaa, Torrent jeżeli chciałbyś adres sklepu, numer półki i numer produktu w sklepie eMule to zglos sie :)
|
Nie lubie sklepu Emule. Za wolna obsluga... :( Ale torrent by mi odpowiadal......:)
|
Przecież to narazie alpha a nie final.
|
;-F
sight : Ameryki to nie odkryles... ta ver. Alpha jest stara jak swiat..widzialem ja jakis rok temu ;P i engine jaki jest zastosowany w tej Alphie na dzisiejsze czasy niczym nie zaskakuje ;-/ ...dlatego jego wymagania sa znkome.. pozostaje miec nadzieje ze Finalna Ver. bedzie smigac na nowym i lepszym/ladniejszym engine |
STALKER: Shadows of Chernobyl
Cześć.
Zapraszam do obejżenia filmu, który jest na tej stronie: http://www.filerush.com/download.php...TALKERdx91.wmv To już nawet GF6800Ultra jest przestarzały, bo obsługuje tylko DirectX 9.0c ;) Co pół roku trzeba zmieniać grafę :| Ale ogólnie gierka będzie wypasik :> |
qrde a tak se chcialem w to pograc no ale chyba moj radek9200se nieda rady :fiu:
|
jakoś nie rajcuje mnie ta gierka.
o wiele lepsza zabawa jest w gry online. |
Cytat:
|
Najlepszy jest Starcraft :D Chodzi praktycznie na wszystkim hehe
|
Też ostatnio gram tylko w multiplayer, bo jest ciekawej, ale gdy gierka jest naprwdę dobra w single to można pograć :D
|
No ale w GTA: SA chyba zagracie :> :jezyk:
:3msie: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:27. |