![]() |
Piraci Z Karaibow PAL PL
juz mam dosc tego filmu, doszedlem do aktualizacji ifo(robilem Big3 i Big3New) i juz niewiem co robic...
najpierw wogole nie chcial dzialac, teraz dziala w winDVD ale juz w media playerze sie nie odtwarza, nie mowiac juz nic o stacjonarce. batchifoupdate pokazuje ze wszsytko jest dobrze, updateifo ze pliki sa nie zgodne, nero ze nie mozna relokowac plikow. i w sumie juz skonczyly mi sie pomysly na authoring. macie jeszcez jakis pomysl?? |
taaak. format c: (by Mily_)
nie bierz się za coś czego nie potrafisz. |
wiesz przyznalbym ci racje,gdyby nie to ze z 50 filmow juz zrobilem big3, drugie tyle napisow dodalem. i sam doskonale wiem ze najtrudniejszym punktem jest aktualizacja ifo.
a ty skoro nie masz nic do powiedzenia w temacie to po co zasmiecasz go?? |
Cytat:
|
ano wlasnie azalezy mi na menu, w tym caly problem jest
|
zasmiece twoj temat :P ,niebardzo wiem co chcesz zrobic ale jak mnie zalezy na jakims filmie to ide do wideoteki wypozyczam film i zgrywam wiec wioskuje ze probujesz zrobic z tym filmem cos extra
|
Spróbuj wczytać ten film do DVDRemake ver1.4.6 - bardzo dobrze robi recovering - później wyeksportuj. Może się uda :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
to ja juz muwie jak robilem:
wielka trojka wedlug opisu na cdrinfo. usunolem polska,ruska i turecka sciezke, napisy ruski i tureckie, menu ruskie tureckie(wczesniej poddalem kompresji za pomoca nm4u) w chwili aktualizacji ifo przez updateifo wywalalo mi blad o niezgodnosci orginalnego ifo z vts1 z nowym (stary mial 58 title a nowy tylko 1). nero wywala ze nie moze relokowac plikow, w otwarzaczu na kompie nie chcialo dzialac. wielka trojka nowa werja z opisu na doom9.org dokladnie to samo wywalilem. zadnych bledow w dowolnym momencie. przechodze do batchifoupdate robi mi wszystko <jupi> a natepnie wrzucam do winDVD dziala, wrzucam do WMP niedziala, nero pokazuje ze nie moze relokowac plikow <fuck> stacjonarka wywala err 58 (cokolwiek to oznacza na kodzie) masz jakies propozycje dla mnie ?? |
A nie lepiej zrobic to pakietem CloneDVD2 + AnyDVD ?? W CloneDVD latwo wywalasz niepotrzebne napisy i dodatki reklamowe. Menu zostaje takie samo tylko ze po wybraniu dodatkow ktore wywalilem nic sie nie dzieje. Ja robie tym zestawem kazda plytke DVD jaka kopiuje. Nie wazne czy z wypozyczalni czy z gazety. Nie mialem jeszcze problemow :)
|
trzeba podejmowac wyzwania, a nie isc na latwizne, pozatym, widzialem szeregowca ryana robionego cDVD2 i powiem zeby nie to ze w kinie omowym ogladalem to nie powiedzialbym ze to jest dvd, jakosciowo przypominalo jakiegos sredniego xvida
|
Cytat:
bo filmow ktore trwaja kilka godzin to nie nie kompresuje na jeden dvd - chyba ??? :> oczywiscie moge sie mylic :spoko: |
hmm. dziwna sprawa, PGCedit pokazuje ze pliki ze scenarista majac CSS i mam go najpierw usunac :/
|
AnyDVD usówa Ci w locie wszystkie zabezpieczenia. Włacznie z CSS.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:43. |