![]() |
SPROSTOWANIE: nimal nie odszedl, a mallow, pomylilem sie
chcialem przeprosic z tego miejsca usera nimala i innych uzytkownikow, ktorych wprowadzilem w blad,
bowiem napisalem (na smietniku w prawdzie, ale jednak), ze nimal odszedl z forum, co jednak jest moja pomylka, bo mialem na mysli usera mallow skorygowalbym swoj blad dopisujac sprostowanie w moim poscie w dyskusji w dziale Smietnik, ale ze wzgledu na to ze zostala ona zamnieta, czynie to tutaj reasumujac: nie wiem czy nimal odszedl, ale wiem ze odszedl mallow przepraszam i no offence :piwo: |
ja sie nie gniewam ;) :piwo:
|
no comment :)
|
Ja też się nie gniewam :nie:
A dlaczego mallow odszedł? |
Cytat:
musiales minac edit: chociaz nie ;) Twoj post tez tam jest :D pewnie nicka nie skojarzyles :D |
Cytat:
Ale to już dawno było ;) P.S. Rzeczywiście nie skojarzyłem :nie: |
Z tego co pamiętam to nimal często wypowiadał się w temacie o duzo
mówiacym i myslę że wyjaśniajacym wszelkie wątpliwości tytule "Nie żegnam". :) Dla niewtajemniczonych temat ten leży na smietniku. |
spoko, tez sie nie gniewam :)
|
no ale temat aż się ździwiłem, przecież to jest niemożliwe i oby zawsze tak było :)
|
Cytat:
Ale z drugiej strony o co ? /to tylko pomyłka karzdy może się pomylić ;) |
nimal na pewno się gniewa || , w przeciwnym razie już dawno by tu coś napisał ;)
|
nimal nie odszedl :>
|
nie gniewam sie !
nie odszedlem i nie zamierzam || wiekszosc Was wie czemu wypowiadam sie zadziej, ale to nie znaczy ze tak latwo sie mnie pozbedziecie :banan2: pozatym to nawet mi milo ze ktos zauwaza moj brak na forum, wiec o co sie gniewac :piwo: 4all :D a dla Pyksona dodatkowa kolejka :piwo: |
no to dobrze ze zostajesz.
ale tak na dobrą sprawę to ciekawe czemu ludzie piszą posty w stylu odchodze? niedopieszczeni jacyś czy co? może mają niska samoocenę i potrzebują poczytać jacy oni wspaniali i jak źle, pusto i nudno będzie jak odejdą? jak ja bym miał ochotę czy potrzebe odejśc z jakiegoś forum to bym wywalił z operki link do tego forum oraz hasełko w menedżerze haseł i po sprawie. P.S. ten post nie pije do nikogo i nie ma zamiaru nikogo obrażać |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:13. |