![]() |
Zobacz, czy gdzieś na płytce drukowanej jest układ scalony firmy BrookTree, powinien być dobrze opisany...
Jeśli jest jakiś innej firmy, to może być problem, gdyż większość dekoderów działa tylko na BT. |
Dzięki wielkie za wszelkie wskazówki, ale jest mały problem wzsystkie te programy nie działają bo wyskakuje napis "nie ma bt***" i w tym jest cały problem.Na instrukcji pisze że jest bt,a tu klops.No i co teraz!!!
Jezscze raz dzięki za wszystko!!! |
Oto obiecany załącznik. More TV + Perfect audio do dekodowania dźwięku. Miłego dekodowania !!!
|
Smutek zapomiałeś dodać chyba te załączniki
|
W załączniku jest pare programików może coś sobie wybierzasz.
|
Ja używałem do odkodowania C+ More TV. działał bardzo dobrze i był pl. Jak go znajde to dołącze w następnym poście w załączniku.
|
Skoro się tak rozpędziłem, to dorzucam jeszcze klucze Nagravision. Po więcej różności piszcie na maila.
|
Cytat:
|
Widzisz Łukasz, tak to czasami tutaj jest, że jak kolo, który ma 170 postów zobaczy kola, który ma 1 posta to od razu myśli, że jest lamuchem. Ale to nic, my wiemy swoje.
|
Ja Ci pomogę odkodować:
1. Idź do siedziby telewizji kablowej do której jesteś zapisany. 2. Zamów dekoder, podpisz różne papiery itp. 3. Gdy już będziesz miał dekoder i jego klucz, podłącz go między wyjściem antenowym, a kartą TV. 4. W programie do oglądania TV zaprogramuj sobie Canal+ (są trzy wersje). 5. Gotowe! Miłego oglądania. Pamiętaj o regularnym płaceniu abonamentu. |
Odkodowanie c+
Pomoże mi ktoś odkodować canal+ przy użyciu karty TV FlyVideo 3000.
Bardzo proszę!!!Dzięki |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:21. |