![]() |
Strefy klmatyczne - pomocy...
Witam... potrzebuje szczegółowy opis jednej ze stref klimatycznych świata (obojętnie której)... w necie nic konkretnego nie mogłem znaleźć... Jakbyście coś mieli to dajcie linka albo coś...
|
|
@Mily_... w google wpisałem 'strefy klimatyczne' i na pierwszym miejscu jest to co podaje ed hunter, więc co to za przeproszeniem chrzanienie, że nic nie ma :sciana:
5 pozycja jest też bardzo ładna :bicz: |
jak sie nie chce to sie nie umie :bicz: :bicz:
|
u mnie 5 pozycja to mapa ścienna do kupienia, ale wpisując w googlarce nazwę strefy i zbierając do notatnika co ciekawsze teksty, można napisać niezłą pracę.
|
Cytat:
Ja potrzebuje REFERAT z JEDNEJ STREFY KLIMATYCZNEJ a nie 5 zdań... |
spokojnie, ten post Milego powstal przeciez w celu doczepienia sie do niego :> :P
|
Ilość załączników: 1
masz tu 2 ciekawe prace dosc obszerne moze cos z nich wykroisz
|
wspomniana przeze mnie 5 pozycja z google > http://www.sciaga.tescom.pl/Prace/ge...fa_polarna.htm
5 zdań? |
Dobra przyznaje się nie zauważyłem tego...
|
Nie będę zakładał nowego tematu tylko napisz to tu... potrzebuje ogolne pojęcie silikonu... jakieś proste bo w encyklopedii PWN jest to fachowo opisane a nie chce tak... jeśli ktoś kończył towaroznawstwo to jakby mógł napisać to byłbym wdzięczny... pozdro... aaa i potrzebuje to na jutro...
|
Mily_ ty byś bez tego forum nie zdał do następnej klasy :podbite: , ale chociaż nauczysz się używać google :|
Jak chcesz prosto określić silikon ? Musisz podać skład, jak się go wytwarza i zastosowanie więcej o jakiś materiałach nie można powiedzieć pomijając reakcje z innymi związkami itp. Mily_ opanowanie 10 wdechów g (...) google.pl ;) Mily_ + Google = Forum / : Mily_ Google = Forum [Pomijam ułamki :P] Proste równanie miłego ?:) [http://pl.wikipedia.org/wiki/Silikon] |
Ja nie moge, troche wlasnej inicjatywy i zaangazowania. Jak bedziesz chcial zeby Ci mature ktos trzasnal, to tez sie spytaj na forum :|
|
to moze zainteresuj sie strefa klimatyczna - podkarpacie :|
jest tak za***ebiscie mokro jak w Anglii, caly czas :| nic tylko spie*** jak najdalej w tej chwili leje drugi tydzien a dopiero co snieg stopnial ;) w zeszlym roku padalo caly lipiec i pol sierpnia nie ma co super sprawa............ |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:55. |