Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Inne (https://forum.cdrinfo.pl/f36/)
-   -   PlayStation 3 oficjalnie zapowiedziana! (https://forum.cdrinfo.pl/f36/playstation-3-oficjalnie-zapowiedziana-52352/)

spit 13.10.2005 07:54

ja też bardzo lubie MGS, w jedynke na PSX grałem naprawde długo, przechodziłem, dostałem garniaka, bandane, aparat itp :) Potem na PC sobie ztegowałem od kolegi :D ale jakąś miał słabą wersje, bo sie nie da jej skończyć :D ale co tam, mam nadzieje teraz ze dopadne Breakera Pro na PS2 (stuff a'la swap magic tylko ze do gier na PSX :o) i załatwie sobie RE2, MGS i pare innych perełek :)

@M@X
mam skad załatwić, tylko w listopadzie bede "przy kasie" :) kupuje od kuzyna ;)

Desden 12.10.2005 00:49

To pamietam i to nie była zbieznosc,lecz celowe porównanie ze strony autorów ;)
Ja tam czekam tylko na film,a nie jakies głupie Halo!?

M@X 11.10.2005 23:43

Nie zapominaj ze w MGS 2 :SoL Snake chcac uniknac rozpoznania przez Raidena przedstawia sie, jako "Iroquiz Plissken", a jak wszyscy pameitam bohater "Ucieczki z Nowego Jorku" jak i "Ucieczki z LA" nazywal sie wlasnie Snake Plissken ;-D.

Desden 11.10.2005 23:30

Cytat:

Napisany przez M@X
NIe, bo nikt poza mna na tym forum (z malymi wyjatkami) nie lubi MGS - wpisz sobie metal gear solid w wyszukiwarke i zobaczysz ze wiekszosc tematow jest moja ;-D.

Ja lubie bardzo MGS ale uwaga tylko snjeka!-gdyz pociagają mnie sexowni bruneci koło 30tki(joke) :D
Snejk jest bardzi charyzmatyczną postacią,nie jest arnoldem jest takim rombo na swój sposób tylko ze lepszy. Niczym Kurt Russell który swietnie by zagrał snejka,ale jest już dziadkiem :piwo:
I to chyba on był inspiracją twórców gry,bo idelane jest podobieństwo jak i nazwa bochatera w filmie "Ucieczka z L.A"
Osobiście nie wiem kto by teraz zagrał ta role,może filmowy Aragorn z Władcy...

M@X 11.10.2005 16:32

To moze ja sie zareklamuje ;-)

http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=57197

Jak cos to majl w podpisie lub PW ;-D.

spit 11.10.2005 16:27

Cytat:

Napisany przez M@X
@spit : dlaczego ocenisz MGS 3 dopiero w listopadzie?

bo dopiero w listopadzie ją zakupie? ;)

M@X 11.10.2005 13:39

NIe, bo nikt poza mna na tym forum (z malymi wyjatkami) nie lubi MGS - wpisz sobie metal gear solid w wyszukiwarke i zobaczysz ze wiekszosc tematow jest moja ;-D.

Berion 11.10.2005 12:50

Cytat:

Napisany przez M@X
[...] nie najezdzac mi tu na Raidena. Patrzycie na niego jak nedalska kule u nogi dla serii. Nie chodzi tu o jego anatomie, ani nic ale Raiden jest fajny. Dlaczego? Ano dlatego, ze:

1. Nadal swiezosci serii (Snake , Snake, Snake... boring!)
2. Snake wiedzial juz o Patriotach, dlatego gracz musial grac kims kto nie mial o nich pojecia - inaczej byloby to bez sensu. [...]

Masz rację z jednym wyjątkiem. Na Bogów Olimpu!!! Dlaczego akurat bi-shounen (żeby nie powiedzieć dosadniej)?

Kojima powinini Cie :rozga:

PS: Może podzielimy dyskusje na "PS3" i "MGS - rozmowy w tłoku " ? Offtopujemy panowie :D

M@X 10.10.2005 23:03

Ej, ej, ej... Primo :

@spit : dlaczego ocenisz MGS 3 dopiero w listopadzie? Przeciez premiery PAL i NTSC odbyly sie juz dawno, chyba ze mowisz o Subsistence, ale sama fabule mogles ocenic ladny kawal czasu temu, skoro i tka posiadasz PS2 (wszak an inne platformy Subsistence niestety nie wyjdzie).

Outbreaki wcale ciulowe nie sa, tylko najfajniej sie gra po necie. Zal mi by bylo wydac na gre ponad 200 zl i grac w single - sorry, ale to nie przy tej grze.

I wreszcie uwaga : nie najezdzac mi tu na Raidena. Patrzycie na niego jak nedalska kule u nogi dla serii. Nie chodzi tu o jego anatomie, ani nic ale Raiden jest fajny. Dlaczego? Ano dlatego, ze:

1. Nadal swiezosci serii (Snake , Snake, Snake... boring!)
2. Snake wiedzial juz o Patriotach, dlatego gracz musial grac kims kto nie mial o nich pojecia - inaczej byloby to bez sensu.
3. Gdy nabierze doswiadczenia bedzie swietnym nastepca Snake'a, gdy ten zginie w MGS4 ;).

Desden 10.10.2005 21:36

Gdyby nie to ze snejk wyglada jak Big boss wsadził bym tam jakaś meryl,piekno zabujczynie córeczke tatusia półkownika - cos podobnego...ale pewnie tego nie bedzie ;/
RE4 jest bardzo ciekawe zwłaszcza dla tych co testowali i widzieli w akcji np. tez na GameOne leciało demo ostatnich miesiecy :D
Ja po tych pamietnych zapowiedziach nabrałem przekonania do tej gry,jest na co czekac RE4 to trzeba miec ;)

Arcadio 10.10.2005 20:56

A może kobieta jako bohater MGSa? Podobna zagrywka jak z Raidenem tylko że okazuje się że główną bohaterką jest np. Naomi Hunter...

spit 10.10.2005 20:51

Cytat:

Napisany przez Arcadio
Być może Snejk znów będzie tylko bohaterem na pół godziny a pierwsze skrzypce będzie grał np. Raiden albo jakiś nowy bishonen? :D

A idź! Raiden SUX! Liczyłem w Substance na solidną rozgrywkę Snake'm, a tu musiałem jakimś blodynkiem skakać...

Arcadio 10.10.2005 20:18

Cytat:

Pójde o krok dalej Najlepszy był Soul Blade (jak dla mnie ofkoz).
Ech, moja pierwsza gra na PSXa... nie miałem jeszcze karty pamięci i musiałem za każdym razem przechodzić Edge Master żeby zdobyć lepsze bronie.
Łezka się w oku kręci...

Berion 10.10.2005 20:11

@Arcadio
Pójde o krok dalej :D Najlepszy był Soul Blade (jak dla mnie ofkoz).

edit:
wypluj te słowa ! Drugiego JackThe Rippera nie zdzierżę :|

Cytat:

Napisany przez spit
Ja własnie miałem na mysli Outbrake'i... w 4 nie grałem, nie moge sie wypowiedziec. aczkolwiek pewnie RE2 nie przebije... grałem w to i gram dotychczas.. zacząłem po europejskiej premierze więc mam już troche ukończonych scenariuszy na koncie :D

Rozwieje wszelkie wątpliwości :D RE-O/O2 są najgorszymi "częściami" serii (przebijają je tylko gun shoty).

Dwójka był genialna, miałem nadzieję, że C(z)apcom zrobi jego remake'a tak jak z RE1... ...

RE4 właśnie zmierza na PS2. Ciekawe... ...

Arcadio 10.10.2005 20:10

Mam pewne obawy co do MGS4 (zbyt futurystycznie się robi IMO - ja lubię bardziej skradanki w stylu Tenchu) ale liczę że nie zawiedzie.
Zresztą zanim gra wyjdzie koncepcja zmieni się pewnie kilkakrotnie.
Być może Snejk znów będzie tylko bohaterem na pół godziny a pierwsze skrzypce będzie grał np. Raiden albo jakiś nowy bishonen? :D

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:07.